2777
2789

سلام دوستان توروخدا هرکسی تجربه داره بیاد راهنمایی کنه شوهرمن 2 ماه پیش جراحی واریکوسل انجام داد بعداز جراحی هم ی سری امپول و قرص مصرف کرد،ولی متاسفانه نایجه نگرفتیم هنوزما الان 1سال و 6ماهه داریم اقدام میکنیم اسپرم شوهم فقط تعدادش کمه ک اونم 14 میلیونه در هرمیلی لیتر،اینم بگم ک خودمم بعداز هردوزه پریودی تقریبا 5روز لکه بینی دارم ک 6 ماه دوفاستون مصرف کردم ک بعداز مصرف دوفاستون بدترشدم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترش مگه بهتون نگفته  به شوهر من گفت سه تا چهار ماه بعد عمل باز آزمایش بده

اره اینو گفت به شوهرمنم ولی من خیلی نگرانم احساس میکنم مشکل از خومه ک باردار نمیشم این لکه بینی اعصابمو خوردکرده 

اره اینو گفت به شوهرمنم ولی من خیلی نگرانم احساس میکنم مشکل از خومه ک باردار نمیشم این لکه بینی اعصا ...

خوب مگه شما خودتونو چک نکردید ؟

مگه قبل از اقدام به دکتر مراجعه نکردید و زیر نظر دکتر اقدام کنید؟

چی بگم شوهرمنم دوسال پیش عمل کرده ولی ما هنوز بچه دار نشدیم تازه از این ماه براش گیاه خرنوب گرفتم میگن خیلی خوبه برای اقایونی که مشکل دارن

حالا خیلی زوده واسه نگرانی گفتی یکسال و نیمه اقدام کردی

من یه ورزشکارم😍
خوب مگه شما خودتونو چک نکردید ؟ مگه قبل از اقدام به دکتر مراجعه نکردید و زیر نظر دکتر اقدام کنید؟

چرا سونو دادم در روز تخمک گذاری سایز فولیکولم 19 بود دکتر گفت مشکلی نداری اقدام کن فقط این لکه بینی رو داشتم و دارم قبلا لکه بینی م خیلی کمتر بود 4تا 5 روز قبل پریودی بود الان از روز 15 پریودی لکه بینی دارم تا روز 25و26 ک پریود میشم 

چی بگم شوهرمنم دوسال پیش عمل کرده ولی ما هنوز بچه دار نشدیم تازه از این ماه براش گیاه خرنوب گرفتم می ...

ایشالا ک نتیجه بگرین والا من خرنوبم گرفتم براش ولی از اونم نتیجه نگرفتیم اره 1 سال و نیمه

به نظرشما منم مشکل دارم؟ اینقد رفتم دکتر دیگه اعصاب برام نمونده نوبت گرفتم پیش ی دکتر دیگه برا 15 اب ...

دکتر اول باید مشکل لکه بینیت رو حل کنه عزیزم

بعد دارو و ازمایشات برای قبل اقدام بده

حتما یه دکتر خوب برو