ازبچگی لکنت داشتم خیلی اذیت میشدم کلی دکتراینا رفتم تاثیر نداشت.از۱۳ ۱۴سالگی خود به خود یکم بهترشدم
خیلی دعاهم میکردم کناردکتر رفتن و اینا اما تاثیری نداشت.
بایکی اشنا شدم الان ۳ساله باهمیم.تواین سه سال بخاطر فاصلمون خیلی کم همو میدیدیم و فقط درحد چنددیقه بود اما بازم اصلا لکنت نداشتم پیشش.بخاطر این دیگه دست ازدرمون و دعا برداشتم چون همین که پیش اون خوب حرف میزدم برام کافی بود
اما الان چندروزه که برای همیشه اومدیم کنارهم و لکنتم برگشته اصلا نمیتونم حرف بزنم.الان که کنارهمیم انگار رابطمون ازاول شروع شده باید به رابطمون جون بدیم شروعش کنیم اما چطوری وقتی یه کلمه نمیتونم راحت حرف بزنم؟😭اون اصلاا هیچی نمیگه به روخودش نمیاره اما میدونم که اونم سختشه
اخه زندگی من بخاطر لکنتم خراب بشه؟خدا راضیه به این؟😭الانم بخام باز برم دکتر پولشو ابنارو ندارم اصلا میدونمم مثل اون موقع ها تاثیرم نداره باز.
ازیه طرفم توخونه خیلی اذیت میشم خیلی اذیتم میکنن وقتی ارامش ندارم لکنتم خیلییی بدترمیشه.امکان رفتن ازخونمونم ندارم
حالا که پیش همیم نمیتونم یه کلمه باهاش حرف بزنم باخیال راحت😭😭😭لطفا برام دعا کنین دستم به دعاس همش چی میشه خدا به معجزه کنه برام😭
چندروز پیش وقتی لکنت داشتم بهم دست میزد لکنتم ازبین میرفت انگار معجزه میشد.انقدد خوشحال بودم
 اما فقط برای اون روز بود و بعدش دیگه نشد