2777
2789
عنوان

فقط خانومایی ک از مادرشوهر دلخورن

404 بازدید | 50 پست

خاطره هایی ک همیشه رو دلتون سنگینی میکنرو تعریف  کنید از طرف خانواده شوهر.

منم ک ینی هر وقت این خانومو ببینم یه تیکه ای داره برا انداختن  منم کم رو جوابشو نمیدم ولی تو دلم کلیییییی حرص میخورم ینی مادرشوهر من همه حرفی میزنه ولی بعدش انکار میکنه میگه وای منظورم اون نبود ببخشید آخ آخ حسابی حرصی ام الان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مادر شوهرم ی بار جلو شوهرم گفت بیچاره این پسرم شانس نداره زنش همش مریضه و فلان 

یعنی من مریضم ....شوهرمم گفت یعنی چی مگه دست خودشه ؟این کجاش بد شانسیه ممکنه هر کسی مریض شه ...خودت ک هرروز فشارت بالا میره

من جیزی نگفتم ولی خیلییییی بهم برخورد  😭😭😭😭😭😭

دختررویاها نگو بلا بگو 😼_خوشگله خوشگلا بگو 😺_موی بلند 😸 فِیس قشنگ😻_ابرو کمون 😎_چشمون درشت 😀دامن کوتاه آخ آخ آخ 😍😘 نه فرفری نه موی لخت ،فقط موهای موج دار دختررویاها خوچله 👱😇😄   👑 آی ام آفرودیت محلتون 👑😹😻😻   و همچنان زندگی یعنی 💄افرودیت _افرودیت یعنی زندگی 💄،این دو کلمه در هم تنیده اند 👠   😍   من یعنی لباس های تور توریه کوتاه ب رنگ های قرمز و سفید و صورتی جییییغ😍😍👄 یعنی ی کیف جیگولی پر ازماتیک های خوشرنگ💄👒یعنی لاک های خوش رنگ و مخملی 💅💞                                                    آی اَم خودمو خیلییییییییییییی دوووووووس آی لاو یو خودم .👒💍ابراز علاقه مردان دهه پنجاهی به معشوقشون :شده ام بُت پرسته تو قسم به چشمون مَست تو😚. ابراز علاقه مردان دهه شصتی به معشوقشون:دنیا دیگه مثل تو نداره نداره و نه میتونه بیاره😍.ابراز علاقه مردان دهه هفتادی به معشوقشون: دوسِت دارم کصافط ،لعنت به اون قیافت 😐 ابراز علاقه مردان دهه هشتادی به رِلِشون😂: بووووووووووووق 🤕..هنوز از گودزیلاهای دهه نودی اطلاعاتی در دست  ندارم😳  شعاره من :هستی باش نباشی هستن_تازه بودی ام بودن 😂😂    درضمن به کسی مربوط نه بوداهه که من بااقایون تبادل نظر میکنم 😁😊  بخودم مربوط بوداهه. همه چیزو جنسیتی نکنین_مریض شدم دیگه از دستتون.😐            درمورد زندگی شخصیمم نپرسین اگه بخوام خودم تاپیک میزنم میگم .دیگه توبه کردم.فکرم نکنین که شما همه مریم مقدسین و من جنیفر لوپز😁 این و خدا داندو بس 😊😍 اره من   حیا رو  خوردم ابرو رو هم تُف کردم رو صورت دشمنام 😬😏  دخترای شوخ وقتی جدی میشن یعنی واویلاست😂من همون آدم خیلییی خوبی ام ک هیچکس نمیتونه تصور کنه  ک چقدررربدم👱 آی اَم بی اعصابه مهربون.بستگی داره تو کدومشو انتخاب کنی 😏😁هر کی به امضام گیر بده یعنی فضوله 😂😂😹😹✋

دقبقا حرفهاشون سنگینی نمیکنه بیشتر تیکه هایی که با خاهر شوهرم بهم میندازن زجرم میده و از ذهنم نمیره.کاش منظورشونو دقیق برسونن تا اینکه با کنایه و تیکه حرف بزنن ولی خدا جای حق نشسته خودش جوابشوو میده گاهی میگم خاک تو.سرت که عرضه نداری جوابشونو بدی ولی باز میگم بیخیال تقاصشو میدن

خدایا شکرت بابت خوشبختی ای ک نصیبم کردی

دوسه بار برگشته گفته بری خونه ی بابات قدر اینجارو میدونی 

ی بارم گفت اونایی ک ندارن ی چی میخرن هی میگن و میخان همه بفهمن

خودشونو پولدار با کلاس و پاک میدونن ولی همش دل میشکونن

خداشاهده اینجوری نیست بابام اندازه ی خانوادش داره این همه منو فرستاد دانشگاه جشن عقد تو تالار واسم گرفت 

این حرفاش مونده رو دلم منتظرم ی بار دگ بگه تا جوابشو بدم 

توونامزدی عقد ن چیزی برام گرفتن ن حتی اومدن خونه بابام ی سر

توی خونه درست کردن و خرجای عروسی هیییچی کمکی نکردن

همیشه تا ی چیز میشه میگه ماتورو نمیخاستیم😑😑خب ب درک ک نمیخاستی زنیکه مگه میخاستم با تو ازدواج کنم

خیلی دروغ میگه پشت سرم ب شوهرم

حرفا و تیکه ها ووخیییلی چیزام کنار

دختر و پسر قشنگم عاشقتونم😍دلوین و کارن😍

من دوماهه حامله بودم..سر درد بی نهایت شدید داشتم..تا حدی ک چشمام سیاهی می رفت و باید دراز میکشیدم...خونه مادرشوهرم تو یکی از اتاقا دراز کشیده بودم یهو ننه شوهرم در اتاق رو باز کرد دید من خابیدم برگشت بهم گفت خر زدتت زمین  ..عکس العمل من  ناراحت شدم جمع کردم اومدم خونم...بعدا به شوهرم گفته بود منظوری نداشتم  

مادر شوهرم ی بار جلو شوهرم گفت بیچاره این پسرم شانس نداره زنش همش مریضه و فلان  یعنی من مری ...

خداروشکر همینو گفته

وگرنه روش باز نیشد هزار تا چیز میگفت

اینا عادت دارن در خفا بچزونن

که فقط پچ پچ شونو من بشنوم شوهذمم میگه من که اونجا نبودم یا همونجا جواب بده یا پیش من صحبتشونو نکن

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2252748/%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ac%d8%a7%d9%85%d8%b9-%da%86%d9%87%d9%84-%d8%b1%d9%88%d8%b2-%d8%ae%d8%a7%d9%84%d8%b5-%d8%b4%d8%af%d9%86%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad%d9%ad

خاطره تلخ باید گفت

مثلا دیشب مادرشوهرم به  شوهرم اس داده بی عرضه مرد باش هرچی زنت کفت بکوب تو دهنش بخدا انقدر دلم گرفت

انقدر گریه کردم

گفتم خدا اونو ذلیلش کنه انثد منو ناراحت میکنه

برای شادی روح خواهر جوانم فاتحه میفرستین؟ 😭😭😭😭😭۲ سال و سه ماه از رفتنت گذشت خواهرمتوروخدا قدر خواهراتونو بدونید.کاش بودش. کوثرم عزیزِ دلِ خواهر روحت شاد😭😭😭😭

من زایمان کرده بودم و تو بیمارستان تنها بودم مادرم مریضه نمیتونست بیاد.بعد مادر شوهرم اومد دیدنم پرستار گفت این خانوم همراه نداره شما بمون گفت وا مگه مادر شوهر باید بمونه مامانش بیاد خب.یعنی من تا صبح تنها بودم همشم گریه کردم خیلیییییی دلم شکست.هیچ وقت این حرفش یادم نمیره.

خواهر قشنگم پروینم کجایی مگه نگفتی تنهام نمیزاری پروانه سوخت بی پروینش بیا ناز خواهر بیا کاسه بشقاب آوردم خاله بازی کنیم بیا جر زنی نمیکنم بیا پروینم تمام کاسه ها بشقاب ها مال تو بیا با گچ لی لی کشیدم تو کوچه بیا لی لی بازی کنیم بیا موهات و ببافم آخ جان پروانه موهات ریخت جان پروانه خمیده شدی 😭😭عشقم قورمه سبزی پخته بودم برات بمیرم بمیرم بمیرم لبت بسته شد نتونستی سیر بری پیش خدا 😭خواهر عشق پروین کجایی 😭😭😭😭😭

من زایمان کرده بودم و تو بیمارستان تنها بودم مادرم مریضه نمیتونست بیاد.بعد مادر شوهرم اومد دیدنم پرس ...

من که زایمان کردم اصلا نیومدن. ۲۰ روز بعدش شوهرم منو برد خونشون

ان شا الله بزودی برای امام حسن علیه السلامحرم میسازیم و در نیمه رمضان غرق در گل و گلابش میکنیم