الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خب مناطق نمیشناسم خصوصا میدان امام حسین چجور منطقه ای هست
امام حسین دوسال پیش ما رهن کامل نوساز بود خونه ۷۰متری ۷۰ میلیون رهن کامل.جای پایین شهر نیست تقریبا وسط شهر و جای بت اصالتیه. الانم. خیلی گرون شده،تازه ما شانس آورده بودیم صاحبخانه پول لازم بود وگرنه الان متری یک ونیم رهن.
خدایا به شوهرم پول زیاد بده به من ده برابر شوهرم 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂اخه دلیل داره💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰💰بگین الهی........ امین لطفا. صلوات
نامجو هم همچین ارزون نیستاااا .حالا وحیدیه یه چیزی
محیطش از امام حسین بهتره. نه میشه ارزون پیدا کرد. دو سه هفته پیش ی خونه نمیگم خوب. معمولی رو به پایین آشنامون خرید متری ۳ تومن
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...
جنوب نیستن شرق تهرانن عزیزم. ببین تهران جنوب داره. جنوب غربی. جنوب شرقی
اینا هرکدوم متفاوتن.
مثلا نارمک و تهران پارس شرق هستن
امام حسینم شرق ولی باهم قابل قیاس نیستن
روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم باچشمهایی درشت که همه ی دنیا را زیبا میبیند عاشقانه زندگی میکند، تنفر برایش بی معناست، مهربانی را یادش میدهم، اعتماد راهم...یادش میدهم همه دنیایش را با مادرش قسمت کند، حتی خطاهایش را،آن وقت هیچ وقت تنها نمی ماند ...نمیگویم دخترم بترس ازمردها می گویم بترس ازگرگها، مردهاکه گرگ نیستند، پدرت فرشته ای است که روزی خدا او را فرستاد و روح تنهای مرا لمس کرد و نگذاشت ، تنهابمانم....روزی دختری خواهم داشت شبیه خودم اما بسیار قوی تر، بسیار بخشنده تر، بسیار مهربان تر و بسیار صبور تر...