2777
2789
عنوان

لکه بینی طولانی مدت

2231 بازدید | 26 پست

نمیدونم چرا قطع نمیشه از 16ماه پیش همینطور لکه بینی دارم قطعم نمیشه خسته و عصبیم 

دکتر بهم گفت ده شب شبی دوتا ال دی بخورم قطع کنم تا پریود بشم اما این کارو نکردم چون ال دی خیلی منو بهم میریزه کسی بوده تا حالا مشکل منو داشته باشه نمیدونم باید چیکار کنم ؟

روش جلوگیریت چیه؟

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفتم شاید آیودی داری 

چون باعث لکبینی میشه

من عاشق این سایتم😍 از تولد بچه اولم تا حالا هر وقت سوالی داشتم این سایت مثل یه خواهر و یه مادر برام بوده🥲❤ اگه قبلا منو زدین یا بهم بی احترامی کردین بگین محلتون ندم 🤭 آخه ممکنه یادم بره  

من مدلم فرق داره ده روز که پریودم 4 یا 5 روزم لکه بینی دارم گاهیم شدید تر از لکه هست. الانم سه ساله اینجوریم. قرص روکین مرتب مصرف میکنم. دکترم رفتم عین عقب افتاده ها گفت آهاااا به قرص خوردنت ادامه بده بعد تو پروندم نوشت لکه بینی و... براش روکین تجویز کردم😐 با اینکه من گفتم که چند ساله دارم مصرف میکنم. دیگه این ماه دو بار پریود شدم حالا بازم میخوام برم یه دکتر دیگه. من خیلی حوصله ی دکتر رفتن ندارم. منتظرم ببینم اگه زنده موندم یعنی چیزیم نیست😂😂😂😂 اگرم مردم که دیگه مردم کاریش نمیشه کرد

من مدلم فرق داره ده روز که پریودم 4 یا 5 روزم لکه بینی دارم گاهیم شدید تر از لکه هست. الانم سه ساله ...

انشاالله که خوب میشی عزیزم این چه حرفیه خودت باید باید پیگیر باشی دکترو هی عوض کن من الان سه تا دکتر رفتم امروز ساعت 5یه دکتر دیگه وقت گرفتم 

من مدلم فرق داره ده روز که پریودم 4 یا 5 روزم لکه بینی دارم گاهیم شدید تر از لکه هست. الانم سه ساله ...

من تنبلیه تخمدان داشتم اینطوری میشدم یدفعه پیاز درمانی کردم تا یه سال پریودم دقیق و به موقع میومد تا اینکه لتروزول و دوفاستون استفاده کردم واسه بارداری باز دوباره انگار بهم ریخت!

انشاالله که خوب میشی عزیزم این چه حرفیه خودت باید باید پیگیر باشی دکترو هی عوض کن من الان سه تا دکتر ...

حالا یه هفتس تصمیم گرفتم برم یه دکتر دیگه فکر کنم تا ببام تصمیممو عملی کنم یه هفته طول بکشه😂😂😂 بابا بچمو نمیدونم چیکارش کنم  باید ببرم با خودم اونم تو این صفای شلوغ پزشکای زنان اعصاب نمیمونه براش. باید یه وقت که شوهرمم شیفت نباشه برم که ببره بیرون بگردونه. یه بار دندون پزشکی رفتیم دکتره رفت بیرون شوهرمو دخترمو انداخت بیرون😂😂 خیلی حرف میزنه خیییلییییییی. هیم سرک میکشید داخل اتاق میگفت ببینم دکتر با دندونای مامانم چیکار میکنه دیگه دکتره گفت ای بابا این بچه ی کیه منم دست دکتره تو دهنم بود دستمو آوردم بالا گفت ماشالا چقدر حرف میزنه رفت انداختشون بیرون😞