2777
2789

بچه ها داشتم داستان زندگی یکی از دوستامو می خوندم. من اصلا نمی دونستم داستان زندگیشو. بعد که اومد یه جا نوشت دیدم چه داستانی داره. یه دختر خوبه که همه چی داره و به شدت عزیز مامان و باباس. داستان طلاق و برگشتنشو می گفت. اشتباهش این بود که خیلی لی لی به لالای شوهرش می ذاشت. بدون شوهرش نفس نمی کشید و از تنهایی و زندگی تکی خودش بدون شوهر لذت نمی برد. خیلی مظلوم بود و همیشه در دسترس شوهرش.این جوری که هروقت اون می خواست بود.هیچ نازی نداشت به شوهرش یا هر مردی که تو زندگیش بود نشون نمی داد که احتیاجی به اون نداره که کامل باشه. در حالی که خودش همه چی داشت همش اشک می ریخت و غصه می خورد که چرا مردش دوسش نداره. چرا نمی خوادش  چرابه یکی دیگه نگاه کرد. خودشو پدرش هرچی می خواستن به پسره می دادن. برای به دست اوردن دل زنش تلاش نمی کرد. خلاصه اینکه بعد از طلاق و تجربه های متفاوت یه روانشناس بهش میگه رفتارتو عوض ک. اونم دوباره تو رفتار با شوهره روششو تغییر میده. بهش می فهمونه می تونه راحت بره کنار و ان انقدر مهم نیس که تمام زندگی زن وقفش بشه. فهمید نباید همیشه و به هر طریقی در دسترس باشه و هیچ چیز حتی بچه ش از خودش مهم تر نیست.یاد گرفت بره هنر یاد بگیره کار کنه فعال باشه خودشو درگیر داستانای خواهر شوهر مادرشوهری نکنه و خودشو اسیر و کوچیک نکنه و سرش تو زندگی خودش باشه. یاد گرفته اگه به خودش احترام نزاره هیچکس بهش احترام نمی زاره. وقتی رفتار خودشو عوض کرد محبوب تر و محترم تر و عزیزتر شد.کلی از اون به بعد همه چیز عوض شد.قوی تر شد و شادتر.  به خاطر همین شوهرش برگشت و دوباره با هم ازدواج کردن و الان بچه دارن و خوشبخته.
 راستش من خیلی یاد گرفتم ازش. دیدم خیلی از اشتباهات رو می کنم.ناراحتیمو نمی گم تا طرف از دست نره. تا کسی ازم نرنجه. تو خودم ریختم گریه کردم و بدترین چیزها رو بخشیدم.فقط به خاطر اینکه کسی ازم ناراحت یا از دست نره. ببینید شما هم این مشکلاتو دارید؟ شما هم مهرطلبی بیمارگونه دارید؟ به ودتون بد نکنید. زندگیتونو با مظلومیت و بی معنی تلف نکنید.

لطفا برا براورده شدن ارزوی منم یه صلوات بفرستید. خدا خیرتون بده  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم من تو ازدواج اولم همینجوری بودم ولی انقد بهم بد کرد ک دیگ بر نگشتم بهش ازش متنفر شدم وای خدارو شکر تو ازدواج دومم دیگ ساکت نمیمونم و وافعا هم بهتره

همسرم تمام زندگیمه m.A❤❤

کاملا درسته.هرچه قدر بیشتر محبت بکنیم بیشتر خار و ذلیلمون میکنن این مردای بی عقل. من خیلی مهربون با شوهرم اما ماهی یه بار یه زهر چشم ازش میگیرم که فکر نکنه پسر پیغمبر.

اگه زن برای خودش ارزش قائل نشه زیر دست و پای شوهر و خانواده شوهر میره

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

من مجردم و 33 سالمه ولي منم مهرطلبي شديد دارم براي همين هميشه سعي مي کنم همه راضي نگه دارم خيلي وقتها خودم اشکم در اومده ولي نگذاشتم طرف مقابل خم به ابروش بياد

اغلب مظلوم و ساکتم

حافظه قوي خودش بدترین مجازاته ..... !!!!😔😢
گناه داره😅

حقشه😁😁😁بخدا نمیدونی چه اعتماد بنفسی داره یه مارمولکیه که فقط خدا میشناستش 

🌾برای ظهور آقامون امام زمان ع صلوات🌾هرکس میخواد براش آیه الکرسی بخونم منو تگ کنه🌹 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجه 🌹

من کلا ذاتا شوهر دوست نیستم

کلا هیچ کدوم اعضای خونوادم اینجوری نیستن 

هیییییچ وقت هییییییچ وقت خودمونو فدای شوهر نکردیم منت نکشیدیم همیشه گفتیم همینه که هست 

همیشه خودمون ارجح بودیم 

خداروشکر زندگی مامانم و خواهرام که خوب بوده 

شوهرا همیشه قدر شناس بودن تو خانواده ما

همیشه هم جلوی خانواده خودشون همسراشونو بردن بردن بالا

بهشونم تو نمیگن!

احمقانه ترین جمله معروف نی نی سایت :" شما ناراحتی نخون " درمواجه با نظرات مخالف!قطعا کسی که از تبادل نظر و رو به رو شدن با طرز فکرای عمیق تر از خودش میترسه و میخواد تو همون مرداب تحجر و عقب موندگیه خودش دست و پا بزنه و بیشتر فرو بره این جمله رو بکار میبره  
عزیزم من تو ازدواج اولم همینجوری بودم ولی انقد بهم بد کرد ک دیگ بر نگشتم بهش ازش متنفر شدم وای خدارو ...

خداروشکر.....دعا کنید منم  ازدواج دوم موفقی داشته باشم.....منم تو عقد دارم جدا میشم. .اینقدرآزار دیدم که چند سال دیگه ام بگذره،،بگه اشتباه کردم ..دوباره ازم خواستگاری کنه،،جواب منفی بهش میدم...

کاملا درسته.هرچه قدر بیشتر محبت بکنیم بیشتر خار و ذلیلمون میکنن این مردای بی عقل. من خیلی مهربون با ...

من دختر داییم شده زیر دست خانواده شوهر چه جوورم بگم باور نمیکنی

با هرچه عشق نام تو را می توان نوشت...با هرچه رود نام تو را می توان سرود...بیم از حصار نیست که هر قفل کهنه را...با چشم های روشن تو می توان گشود