2777
2789
تازه دوسالش تموم شده 

زوده تا دو و نیم صبر کنی بهتره، باهاش تمرین کن که بهت بگه دستشویی داره و توی پوشک خرابکاری نکنه، هر وقت بهت گفت اون موقع وقتشه که از پوشک بگیری

بچه خواهرم سه سال و دو ماه موفق شد

دخترم شبا اصلا تو خودش جيش نميكنه تا صبح ك ببرمش دستشويي 

خوب خیلی راحت تر میشه کارت پس روزای اول تند تند ببرش حداقل ی رب ی بار بعدش هی کم کم طولانی ترش کن

خداوندا خودت مواظب فرشته های کوچولوت که سپردیشون دست من باش.خدایا خیلی دوست دارم تو همیشه و همه جا هوامو داشتی دوسسسسسسسسسسست دارم خدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم شما دیگه خیلی زود شروع کردی باید میزاشتی لا اقل دو سالش بشه بتونه بفهمه و ی کم کنترل داشته باش ...

پشیمونم اما چه فایده نه دیگه میتونم پوشکش کنم بخوام ببرمم به زوره وگرنه نمیاد.دوهفته پیش همه رومیگفت حتی خودش میرفت جیش میکرد صدام میکرد اما الان ریخته ها اما نمیاد

زوده تا دو و نیم صبر کنی بهتره، باهاش تمرین کن که بهت بگه دستشویی داره و توی پوشک خرابکاری نکنه، هر ...

گفتم از الان شروع كنم ك حداقلش تا دو نيم خودش بگه اخه جايي ك ميريم ي حوري ميگن هنوز هم پوشكش ميكني ك ميگم شايد تنبلي از من بوده ك هنوز ياد نگرفته 

من دوسال و یه ماهش بود جدی شروع کردم نه اینکه یه هفته بگم هفته بعدش بیخیال یا رفتیم بیرون پوشکش کنم با شبا باز ببندمش...اصلاااااا...جدی شروع کردم پوشکشو جلو چشمش باز کزدم گذاشتم تو مشمبا انداختم دور....بسته پوشکشم تموم شده بود اونم انداختم دور دسگه هم نزاشتم شوشو بخره ک خودمم وسوسه نشم ببندم....سه روز اول کلا خونه سرامیک بود فرشا رو تا کردم...تو سه روز روزی یه بار از دستش در میرف....باهاش بازی میکردم....ولی تند تند هم یاداوری میکردم بهش...اون سه روز ده دقیقه به ده دقیقه میبردم ولی انگار اونطوری یاد گرفته بود تا دوهفته امونمو برید یه ربع ب یه ربع میگف جیش دارم...اصلا ب خودش زحمت نمیداد نگه داره ولی خب میگف داره ...بعد کردن یادش نمیوفتاد....شبا فقط سه روز بستمش بعد دیدم شبا خودش پامیشه میگه جیش دارم اونم نبستم...بیرونم هرجا گف جیش دارم سریع یه جا پیدا میکردم یا دستشویی یا حای خلوت ک زود کارشو بکنه...تو مهمونیا هم نمیبستم....حواسم بهش بود سرش گرم بازی میشد خودم میبردم....ولی پی پی اش معضلی شدااااا....تازه جیشش رو دوهفته بود میگف قشنگ سر پی پی دعوا داشتیم....میترسید اونم دوهفته ططول کشید عادت کنه...