2777
2789

وقتی با دوستامون بیرون میریم و بعد از مدتی به جایی برای استراحت می‌رسیم، چک کردن شبکه‌های اجتماعی و یسری چیزا جزو اولین کارهایی هست که به ذهنمون میرسه.
اینجاست که دیدن اینترنت رایگان کافه یا رستورانی که در اون هستیم خیلی جذاب به نظر میاد.
🔸️
اما از خطرهای این کار چیا میدونیم؟
در اینکه کافه یا رستوران یا اماکن عمومی دیگه، اینترنتشون رو به منظور ارائه خدمات و راحتی در اختیار ما میذارن شکی نیست و این موضوع، هم حل شدست و هم در سطح جهان رایج هست.
🔸️
اما بحث از اینجا شروع میشه که اگر افرادی به همون اینترنت وصل بشن و قصد سو استفاده از اطلاعات ما رو داشته باشن، این امکان براشون فراهم هست یا نه. طبیعتا پاسخ بله هست. 🔸️
پس تا جایی که امکان داره در استفاده از این نوع اینترنت ها تراکنش مالی، خرید اینترنتی، انتقال پول و غیره انجام ندیم و به همراه بانک و اینترنت بانکمون وصل نشیم و شتاب‌زده عمل نکنیم.

منبع: پیج زرین پال

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان