2777
2789
منم شرایطم مثل شماست 

ولی اشتباه کردم.بسختی که کشیدم اصلا نمی ارزید .

الان میگم باید از مرخصیم استفاده میکردم . فوقش جامو عوض میکردن چه معلوم از الان بهتر میبود برام .

اگه الان تو اون شرایط بودم اصلا تصمصم قبلم رو نمی گرفتم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راست میگی؟ یعنی واقعا میدن

اره 6 ماه رو تامین اجتماعی حتما بهت میده اما اون سه ماه که علوم پزشکی باید بده رو نمیده چون تو رابطه ی شغلیت تموم میشه

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
چیکار کنم؟

بنظرم با رییستون صحبت کنه اگه گفتن بعد از طرحت باهات قرار داد می بندن بهشون بگو بعد از مرخصی زایمان بیام قرارداد می بندین یا نیرو میگیرید

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
بعد شش ماه میتونم برگردم سر کار؟ اگه کسی بیارن جام چی؟

نه بعد از 6 ماه باید مطمین شی نیرو جایگیزینت نمیگیرن 

باید با رییستون صحبت کنی

نه بعد از 6 ماه باید مطمین شی نیرو جایگیزینت نمیگیرن  باید با رییستون صحبت کنی

ممنون از راهنماییت عزیزم میزارم یه مدت بگذره شکمم که خودشو نشون داد و فهمیدن اون موقع میرم صحبت میکنم هر چی خدا بخواد 

اخی عزیزم آخه من مامانم پیشم نیست از هم دوریم

عزیزم درکت میکنم .سعی کن رابطه تو با مسوولت قوی کنی یجوری بهش بگو که این کارت برات چقدر مهم و حیاتیه.

ببین من تجربم ثابت کرد که وقتی وارد سیستم اداری شدی سیستم مجبورا خودش رو با برنامه هات وفق میده ولی اگه مثل من باشی که بخوای خودت با سیستم وفق بدی همه انتظار دارن خودت مشکلت رو حل کنی و هر درخواستی هم بکنی براشون دیگه قابل قبول نیست.

عزیزم درکت میکنم .سعی کن رابطه تو با مسوولت قوی کنی یجوری بهش بگو که این کارت برات چقدر مهم و حیاتیه ...

حق با شماست خدا رو شکر خیلی ازم راضین و همش میگن ما نیرویی مثل تو رو از دست نمیدیم بعد طرح نمیزاریم بری