2777
2789

سلام. لطفا اگر تا به حال تامپون استفاده کردید بهم اطلاعات بدید که چطوریه؟ خوبه؟ جذبش چطوره؟ پس نمیده؟ یهو در نمیاد؟

خدایا این همه استخوان داشتم چرا دلم را شکستی؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه برای استخر میخوای و مجبوری استفاده بکن، جذبش خوبه بستگی داره روز چندمت باشه، من یه سری عید بود برا راحتی خودم استفاده کردم بعدش عفونت گرفتم، 

برای سلامتی امام زمانمون صلوات😍

برای استخر نمی‌خوام. کلا تصمیم گرفته بودم به جای نوارهای معمولی از تامپون استفاده کنم. با نوار خیلی معذبم. دلم میخواد وقتی میشینم دیگه بلند نشم    با این چیزایی که شما از تامپون گفتید پس نرم سراغش؟

من هر ماه روزای اول تا سوم استفاده میکنم

خیلی خوبه البته یک نخ داره از اون ممکنه یکی دو قطره پس بده باید نوارم بزاری اما لازم نیست نوارتو تند تند عوض کنی حتی پد روزانم اکیه

کلا از نظر من چیز خوبیه فقط حواستو جمع کن قبل گذاشتن هر بار چک کنی در اورده باشی قبلیو

درد نداره حتی زیاد حسم نداره جذبشم خوبه تند تند باید عوض بشه مثلا 4 یا 6 ساعت یک بار

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
من همیشه تامپون استفاده میکنم و اصلا تحمل نوار رو ندارم. به نظرم بهداشتی تره. 

تا حالا پیش نیومده به لباست پس بده؟ چند وقت به چند وقت تعویض میکنی؟ به قول دوستمون حسش نمیکنی؟ اذیت نداره؟

میتونه باعث عفونت و شوک بشه من این خوندم خیلی ترسیدم اتفاقا از سایتا معتبر خارجی خوندم  نادر ول ...

عزیزم اوح در صورتیه که چند روز در بدن بمونه نه در حالتیکه ادم دو ساعت به دو ساعت تامپونشو عوض میکنه. کاش اطلاعات که میخوایم بدیم کامل و درست بدیم

عشقم عمرم نفسم نی نی تو دلیم  
برای استخر نمی‌خوام. کلا تصمیم گرفته بودم به جای نوارهای معمولی از تامپون استفاده کنم. با نوار خیلی ...

چرا یک بار تست کن ببین چجوریه بلاخص روزای اول و تو خونریزی زیاد خیلی خوبه

پیج کاری من😍😍😍سفارش و دوخت انواع لباسهای مادر و کودک با بهترین کیفیت  ferly_design
چرا یک بار تست کن ببین چجوریه بلاخص روزای اول و تو خونریزی زیاد خیلی خوبه

فرفری جون قیمتش خیلی بالاست. هر 3 ساعت به 3 ساعت تعویض که اصلا به صرفه نیست

میتونه باعث عفونت و شوک بشه من این خوندم خیلی ترسیدم اتفاقا از سایتا معتبر خارجی خوندم  نادر ول ...

اینو حتی دکتر از هم توضیح داد چندین سال پیش تو مدلای اولیه یک پودر جاذبی میزدن که خطر این عفونتو داشته بعدها کلا حذفش کردن و دیگه موردی ندیدن اما بازم میگن بیشتر از 8 ساعت نمونه تو بدنتون