2777
2789
عنوان

واقعا فازتون چیه؟؟؟؟؟

675 بازدید | 69 پست

سلام

تا حالا چندین و چند بار تو این سایت دیدم که بعضی ها چالش عکس میزان از دیزاین خونه و فرش و مبل و قابلمه و چه و چه و چه بگیر تا وسایل شخصیو خصوصی؟ واقعا به دیگران چه ربطی داره که شما تو خونه و زندگیتون چی دارید؟ چرا داریم به قهقرا میریم؟

خب تو مشکلت چیه دلشون میخاد سرگرم شن

الهام خانوومی هسدم😍قبلا تو سایت دوستای خیلی زیادی داشتم ک حالا که بعد ۳سال برگشتم اکثرا قطع دسترسی شدن🥺خوشحال میشم اگه تو تاپیکی منو دیدی و شناختی بهم بگی🥰💕

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

فاز نیست عزیزم عرض اندامه😂

چارلی چاپلین در آخرین لحظه های عمرش در پاسخ به گفته کشیش، درباره اینکه امیدوارم خداوند روح شما را قرین رحمت کند ...گفت: " چرا نکند؟ هر چه باشد روح من مال خودش است!

بیشتر جنبه سرگرمی داره

میشه ازشون ایده گرفت،ناراحتی نداره که

از خیلی از تاپیکای اینجا بهتره😐

خوبم اما فرشته نیستم...گناه می کنم امّا شیطان نیستم...من فقط , دختر کوچولویی هستم که در دنیایی بزرگ , تلاش می کنه کسی رو برای دوست داشتن پیدا کنه !                                                                                                                                                                           "اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم"                      #سَردارِ_مَن❤                                                                                  من به مرگی فکر میکنم که زندگی هدیه میده,من! یک حامی اهدا عضوم🌱              

عزیزم همه جای دنیا عکس از دکوراسیون خونه واسه ایده گرفتن بقیه میذارن دیگه!حالا عکس خونه خوبه تاپیکای عکس دماغ و گوشه چشم و بالای ابرو رو ندیدی  

پاندا در 10 قدمی رسیدن به سلطنت!