2777
2789

سلام خانما من ۲۸ روزه که زایمان طبیعی کردم وچنددقیقه قبل از زایمان ماما بهم سوند وصل کرد که مثانه ام خالی شه و هنوزم جای سوند دردمیکنه البته این درد بطور مداوم نیست اوایل دردام زیاد بود ولی الان گاهی اوقات درددارم مثلا وقتی که به مثانه ام کمی فشار میاد میخواستم ببینم این دردمثانه طبیعیه یا باید به پزشک مراجعه کنم؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واسه سزارین اونم به تشخیص دکتر میزارن بعضی وقتام نمیزارن . طبیعی رو نشنیدم . 

من چون دهانه رحمم ۸ سانت بازشده بود باعرض معذرت ادرار داشتم گفتم بزار برم سرویس بیام گفت نه دیگه نمیشه بزار سوند وصل کنم

واسه سزارین اونم به تشخیص دکتر میزارن بعضی وقتام نمیزارن . طبیعی رو نشنیدم . 

امروز توکلاس زایمان میگفتن اگه مثانه پر باشه چند دقیقه قبل گرفتن بچه سوند میذارن خالی شه بعد بچه رو میگیرن بعد سوندم میگیرن

ممنونم که اومدی تو بغلم پسر گلم
من چون دهانه رحمم ۸ سانت بازشده بود باعرض معذرت ادرار داشتم گفتم بزار برم سرویس بیام گفت نه دیگه نمی ...

عجب . تعجب میکنم چون ببخشید ادرار تو طبیعی ک اشکال نداره . حتی من شنیدم ببخشید مدفوع کردنم عادیه چون فشار میاد به روده ها . من از چند تا سایت و پیج معتبر تحقیق کردما . از خودم نمیگم . 

ما را به سخت جانی خود این گمان نبود ...