2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وقتی شوهرتون مشکل داره،چرا به شما دارو داده؟به آقاتون پیاز خام بده بخوره،تو نت سرچ کن فوایدشو بخون.م ...

مشکل شوهر شما چی بود؟ 

نمیدونم والا. پرید من منظمه و تخمکام هم خوبه. البته شوهرمم زیر نظر دکتره. 

خدا نی نی خوشکل منو صحیح و سالم بزار تو بقلم🥰🥰
وقتی شوهرتون مشکل داره،چرا به شما دارو داده؟به آقاتون پیاز خام بده بخوره،تو نت سرچ کن فوایدشو بخون.م ...

پیاز خام ینی همراه غذا بخوره همینجوری؟؟؟نتیجه داشته؟؟باردارین الان؟

وزن قبل بارداری:۶۳🙂.وزن زایمان:۸۶😓وزن فعلی:۷۱🙃وزن فعلی:۷۰وزن فعلی:۶۷۳۰۰ وزن هدف:۶۰😎من میتونم بازم خوش هیکل شم😍پسر قشنگم خیلی خوش اومدی ب زندگیمون ❤ 💖😍😍😍😍پسر قشنگم اسفند۹۸‌ اومد‌ بغلم💕💕💕
بدشکلی ینی چجوری ؟

یعنی تو آزمایش اسپرم موفورلوژی غیر نرمال اسپرم ها ۹۷ درصده. سر یا دم اسپرم شکل نرمال نداره

شاید دهانه رحمت تنگ باشه دکتر به من گفت دهانه رحمت تنگ معاینه که کرد گفت برا میل میزنم تا دو هفته هم رابطه نداشته باش میتونی موقع معاینه از دکترت بپرسی منم همسرم مورفولوژیش ۳درصد هست این ماه دکتر گفته بیا برای ای یو ای 

شاید دهانه رحمت تنگ باشه دکتر به من گفت دهانه رحمت تنگ معاینه که کرد گفت برا میل میزنم تا دو هفته هم ...

معاینه چند بار تا حالا رفتم دکتر دفعه قبل بهم گفت شرایط رحمت اینقد خوبه که این ماه باردار میشی ولی نشد. حالا خودم میخام ماه بعد بهش بگم میخام آی یو آی کنم