این کلمات بیشتر تو جملات تاکیدی میان مثلا میگن طرح اللهی زندگیه من به بهترین شکل ترسیم شده یعنی اتفاقی که از سمت خداونده بهترین اتفاقه طرحی که خداوند ریخته
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
[QUOTE=71239703]طرح الهی زندگی یعنی طرحی که خداوندبرای زندگی بنده اش درنظرگرفته،که طبق قانون جذب واقای جول استین خدا ...[/QUOT یعنی طرح الهی را چه جوری بنویسیم
من کتاب چهار اثر از فلورانسو اخراشم...دوستم معرفی کرد طبق گفته ی خودش کار خوبی ک الان داره مدیون همین انرژی مثبته.سعی کنید وقتی از لحاظ حس و انرژی تو بالانرین نقطه هستید شرول کنید ب تلقین مثبت مثلا بگید هم اکنون پول و ثروت وارد زندگی من میشه بعد ب خاطر خواسته تون خدا روشکر کنید و بگیر من خدارو شاکرم ب خاطر این همه پول و ثروتی ک ازراهی عالی ب دست میاد...جمله راه عالی حتما بگید چون ممکنه پول ب دست بیاد ولی خدای نکرده از ی راه ناراحت کننده
طبق این گفته هر درخواستی ی جوابی داره و خداوند مارو خلق کرده ک ما ازش بهترین ها رو برای خود بخواهیم و خدا ب همین راحتی اون چیزهارو ب مامیده ...ایمان کامل بدون هیچ تردید و شکی ب این مسیله اوایل ممکنه ک ذهن مقاومت کنه ولی وقتی میبینید همه چیز ب نحوی عالی داره پیش میره بیشتر مشتاق میشید ب ادامه ی این راه