2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببخشید استارتر وسط تاپیکت سوال میپرسم

واسه شروع آشنایی با قانون جذب چیکار باید بکنم

از کجا شروع کنم؟؟؟چه کتابهایی رو بخونم؟؟

❤️❤️❤️❤️آدرس جدید بهشت......فاصله چند وجبی بین بازوان دخترم...❤️❤️❤️❤️
ببخشید استارتر وسط تاپیکت سوال میپرسم واسه شروع آشنایی با قانون جذب چیکار باید بکنم از کجا شروع کن ...

باور کن من هم نمیدونم تازه میخوام آشنا بشم کاش کسی می اومد تجربیاتش برامون می نوشت

چهار اثر از فلورانس رو دارم میخونم

خیلی کند پیش میرم

نمیدونم چرا....با اینکه به شدت کتابخون هستم ولی این کتاب متنش یه خرده واسم سنگینه

من کتاب چهار اثر از فلورانسو اخراشم...دوستم معرفی کرد طبق گفته ی خودش کار خوبی ک الان داره مدیون همین انرژی مثبته.سعی کنید وقتی از لحاظ حس و انرژی تو بالانرین نقطه هستید شرول کنید ب تلقین مثبت مثلا بگید هم اکنون پول و ثروت وارد زندگی من میشه بعد ب خاطر خواسته تون خدا روشکر کنید و بگیر من خدارو شاکرم ب خاطر این همه پول و ثروتی ک ازراهی عالی ب دست میاد...جمله راه عالی حتما بگید چون ممکنه پول ب دست بیاد ولی خدای نکرده از ی راه ناراحت کننده

من کتاب چهار اثر از فلورانسو اخراشم...دوستم معرفی کرد طبق گفته ی خودش کار خوبی ک الان داره مدیون همی ...

سفید برفی جان ممنون از مطلب زیباتون شما از قانون جذب نتیجه گرفتید ؟

طبق این گفته هر درخواستی ی جوابی داره و خداوند مارو خلق کرده ک ما ازش بهترین ها رو برای خود بخواهیم و خدا ب همین راحتی اون چیزهارو ب مامیده ...ایمان کامل بدون هیچ تردید و شکی ب این مسیله اوایل ممکنه ک ذهن مقاومت کنه ولی وقتی میبینید همه چیز ب نحوی عالی داره پیش میره بیشتر مشتاق میشید ب ادامه ی این راه

من کتاب چهار اثر از فلورانسو اخراشم...دوستم معرفی کرد طبق گفته ی خودش کار خوبی ک الان داره مدیون همی ...

ممنون

طبق این گفته هر درخواستی ی جوابی داره و خداوند مارو خلق کرده ک ما ازش بهترین ها رو برای خود بخواهیم ...

خوش به حالتان ولی من همچنین حسی ندارم چون هر چیزی بخوام به در بسته میرسم