2777
2789

سلام خانما

من پریم نامنظمه دکتر گفت سه دوره ال دی مصرف کن با فاصله یک هفته بین هر بسته

بسته دومم سه روز قبل عروسیم تموم شد منم چون نمیخواستم روز عروسیم پری باشم سه روز دیگم قرص خوردم بعدش با ۴روز فاصله پری شدم حالا بعد از ۲۷ روز هنوز پری نشدم ممکنه حامله باشم؟؟؟.؟!!!!!!!بسته سوم قرصم دیگ مصرف نکردم البته قبل ازمصرف قرص ها فاصله پری هام زیاد بود ولی بعد از هربسته توفاصله تقریبی۲۸ روز پری میشدم ممکنه بخاطر قطع مصرف دوباره بهم ریخته باشه؟

یه مطلب دیگم هست من همیشه قبل از اینکه پری بشم از یه هفته تا ده روز قبلش دل درد اینا داشتم ولی این ماه کمرم و پشت شونم دوروز پیش یدفعه درد گرفت بعد روز بعدش تخمدان چپم درد گرفت چند روزم هست ترشحاتم غلیظ شده ولی اصلا دل درد ندارم😐 ممکنه یعنی علائم بارداری باشه یا من توهم زدم؟؟!!!😑

خوشگلا دخترای خوبی باشین بیاین خرید کنید😊@trust_shoping70  اشتباهی نرین بیاین اینستا😉بوووس

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بی بی چک بذار اینکه این همه فکرو خیال نداره 

گزاشتم منفی بود ولی گویا زود گزاشتم باید یک هفته دیگ امتحان کنم

خوشگلا دخترای خوبی باشین بیاین خرید کنید😊@trust_shoping70  اشتباهی نرین بیاین اینستا😉بوووس