2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دستورش؟!    

پاي سيب
آرد ١٥٠ گرم ( يك ليوان )
پودر قند ١٢٥ گرم ( ليوان خيلي سر خالي)
بكينگ پودر نصف قاشق چايخوري
وانيل يك چهارم قاشق چايخوري
كره ١٠٠ گرم ( بزاريد حتما حتما به دماي محيط برسه)
تخم مرغ دو عدد
سيب زرد  يك عدد
پودر دارچين به ميزان لازم

دستور
اول از فر رو روشن كنيد ١٧٠ درجه تا گرم بشه
بعد سفيده و زرده تخم مرغ رو جدا كنيد
با همزن سفيده ها رو تا جايي بزنيد كه خوب پف كنه و سفيد بشه و وقتي كاسه رو برميگردونيم نريزه
بعد تو يه ظرف ديگه پودر قند رو با كره با همزن خوب مخلوط ميكنيم تا كرم رنگ و سبك بشن حالا زرده ها رو اضافه ميكنيم و خوب هم ميزنيم
بعد وانيل رو بهشون اضافه ميكنيم بعد بكينگ پودر رو ميريزيم روي ارد يكبار الك ميكنيم بار دوم اروم اروم الك ميكنيم روي مواد و با همزن با دور كند ميزنيم تا همه اردمون تموم بشه در اين مرحله موادمون يكم سفت هست و سخت هم ميخوره نگران نباشيد
بعد همزن رو كنار ميزاريم
سفيده ها رو يكجا به مواد اضافه ميكنيم و خيلي خيلي اروم در يك جهت با ليسك يا يه قاشق بزرگ دوراني هم ميزنيم ( اروم هم بزنيد كه پفش نخوابه)تا سفيده با مواد مخلوط بشه
بعد يه سيب رو پوست بكنيد حلقه كنيد هسته هاي داخلش رو جدا كنيد
قالب هاي پاي سيب رو داخل سيني فر بزاريد
اول لايه نازكي از مواد رو ته يه قالب بريزيد بعد يك حلقه سيب بزاريد يكم روش دارچين بپاشيد دوباره يكم از مواد بريزيد روش تا سيب رو كامل بپوشونه
سعي كنيد دو سوم قالب بيشتر پر نشه وگرنه مواد داخل فر خيلي پف ميكنه و سر ميره
با اين مواد چهار تا پاي سيب بزرگ به دست مياد كه فوق العاده با كيفيت و خوشمزه و مثل پاي سيب قنادي هاست
بعد بزاريد داخل فر به مدت حدودا نيم ساعت تا چهل و پنج ديقه ( زمان بستگي به فرتون داره )
تو دستور اصلي زده بود بيست ديقه
ولي واسه من حدود ٤٥ ديقه طول كشيد
اخر سر كه تست خلال انجام داديد و كاملا پخته بود سه ديقه گريل رو روشن كنيد كه روش خيلي مختصر طلايي بشه ( خيلي مواظب باشيد كه نسوزه)
وقتي مواد وو داخل قالب ميريزيد شايد يكم سطحش نا منظم باشه و روش صاف نشه
نگران نباشيد موقع پف كردن چاله چوله ها پر ميشن و سطح پاي سيب صاف ميشه
نووووش جان

‏https://t.me/kjhfset
با كانال اشپزي با سايو( مهتاب) همراه باشيد

دستور تصحيح شده پاي سيب :
زمان اضافه كردن زرده رو فراموش كرده بودم
ممنونم از دقت نظر اعضاي كانال❤️❤️😘😘

ن اصلاشکرخیلییی سخت پودرمیشه ولی قندخیلیی فوری وراحت پودرنرم ولطیف درمیادامتحان کردم ک میگم ها

با آسیاب شکر راحت پودر میشه. ولی قند رو با گوشتکوب هم میشه پودر کرد.و البته باید الک بشه

ترنج

منظورم پودر قندی که ته ظرف یا پلاستیک قندا هست یا اونی که تو قنادی ها میفروشن من که پر میکنم رو شیری ...

به به

پودر قند روی شیرینی خیلی خوشمزه هست

مخصوصن ناپلئونی