2777
2789
عنوان

چه بازی با بچه هاتون میکنین

136 بازدید | 12 پست

سلام من پسرم  سه سالشه زیاد اهل بیرون رفتن نیس مجالس که اصن نباید حرفش وبزنیم میترسه مهد خاستم ثبت نامش کنم از درش تونیومد بااسباب بازیاش باخودش بیشتر بازی میکنه سخت با بقیه جور بشه خیییییلی ترسو هس صدای تق وتوق بیاد فرار میکنه تو بغلم میاد نمیدونم چکار کنم یه پیشنهادی بدین چه بازیهایی خوبه باهاش انجام بدم یا چه اموزشهایی

از وقتی شوخی اختراع شددیگه هیچ حرفی تودل کسی نموند.....!

خب چون خونتون از اول تو سکوت وارامش بوده اینجوری شده باید ببریش تو اجتماع نزار زیاد تو خونه بمونه ببرش پارک خودت کنارش باش کم کم یخش باز بشه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجوری بهتر فقط بره بیرون ما روزی دو وعده ظهر و عصر پارکیم

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.

یه مدت مخشو بزن با جایزه و کادو راضیش کن ببرش مهد

بره هم سناشو ببینه کلا درست میشه

البته بهش خیلی هم فشار نیار همه آدما که قرار نیس یه جور باشن

هرچه عاشق زارتر معشوق از او بیزار تر    
یه مدت مخشو بزن با جایزه و کادو راضیش کن ببرش مهد بره هم سناشو ببینه کلا درست میشه البته بهش خیلی ...

اصلا به عیچ وجه نمیاد کاش از نزدیک میدیدین خیلی سخته خییییلی از اجتماع فراریه

یکی از خواهرزاده های منم دقییییقا مثل پسر شماست

البته الان بزرگتر شده خیلی بهتر شده ولی بازم هرجایی بخواد بره مثل کلاس ورزشی یا مهد یا کلاس قران چندروز اول بهانه گیری میکنه

یکی از خواهرزاده های منم دقییییقا مثل پسر شماست البته الان بزرگتر شده خیلی بهتر شده ولی بازم هرجایی ...

وای یعنی بزرگتر هم بشه ادامه داره تمام دورواطرافیانم میگن انگار اوتیسم داره میترسم

وای یعنی بزرگتر هم بشه ادامه داره تمام دورواطرافیانم میگن انگار اوتیسم داره میترسم

ولشون کن اونارو

دهن مردمو هیچوقت نمیشه بست

بعضی آدما کلا درون گرا هستن چه ربطی به اوتیسم داره

اوتیسمی ها اختلال یاد گیری دارن دیر حرف میزنن با پدرو مادرشونم ارتباط برقرار نمیکنن

جایی اسم ننویس فعلا همون هر روز ببرش پارک یا خانه بازی ساعتی ...شما دنیایی هم باهاش بازی کنی فایده نداره بچه باید با همسالانش رو برو شدن رو یاد بگیره....چشم رهم  بزاری باید بره مدرسه....از من ۲سالو ۷ ماهش از وقتی ک راه رفتنو یاد گرفته ما تو پارکیم اب و کیک یا میوه میبریم میخوریم ...انقد رفتم ک دیگه مادرا رو مبشناسم ....دنبال گربه ها میریم. توپ میبرم اگه همبازی هم نباشه خودم باهاش بازی میکنم....

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.