2821
2789
عنوان

اولین بار که

| مشاهده متن کامل بحث + 702 بازدید | 68 پست

۱۴ سالگی

عاشق پسرعمم شدم

الانم همسرمه💜

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

همسرم 

دانشکده حقوق رفتم ازش سوال بپرسم که گرفتار شدیم😍 😙

بله مجرد بود😍

🧶درخواست دوستی قبول نمیکنم🧶منم و این صنم و عاشقی و باقی عمر❤️ساکن هلند🌴لطفا سوالات حقوقی خود را در تاپیک ها بپرسید به هیچ عنوان در خصوصی پاسخگو نیستم🙏

اولين بار 12 سالم بود از اقوام دور بود 18سالش بود

نكيدونم چقد تابلو كردم يه روز تو حياط ازم پرسيد دوستممممم دارييييييييييي 

من سرخ شدم وجوابش ندادم

حالا نزديك چهل سالشه 3تازن گرفته تاحالا

خدايي خيلي خوشگل بود

خداياااااشكررررر بابت تمامي نعمتهايي كه به من عطا نمودي 
وای منم خیلی عاشق میشدم  همشونم آدم های چرت و شتی هستن ‌!

😁😁

سوال واقعی این نیست که آیا زندگی پس از مرگ وجود دارد!!!  سوال واقعی این است که آیا قبل از مرگ زندگی کرده‌ای؟؟؟؟
اون فهمیدعاشقشی اومدخواستگاری یاعمت پسندت کرد

اونم منو دوست داشت

ولی چون سنم کم بود صبر کرد بزرگتر شم

۱۸ سالم ک شد بهم گفت ک سه چهار ساله دوست دارم ولی نگفتم بهت ب خاطر سنت

بعدم اومدن خواستگاری

من خودم را خوب میشناسم.... می دانم کجای قلبت را نشانه رفته ام❤.... می دانم اگر یک "من" در زندگی ات کم شود، خودت هم کم میشوی.... این منم که تو را ماندگار کرده ام.... چون خودم را خوب میشناسم:) خبر از جای پای محکمم در قلبت دارم❤........

۱۱سالم بودعاشق داداش دوست صمیمیم شدم البته همسایه هم بود اون حدودا ۵سال ازمن بزرگتربود نامرد بنظرم فهمیددوستش دارم

امارفت بادخترداییش ازدواج کرد چون مادرش انتخاب کرد

الان که۲۷سالمه وازدواج کردم هنوز فراموشش نکردم شوهرمم اصلا دوست ندارم مجبوری زندگی میکنم