2777
2789
عنوان

قلب نوزاد ۲ ماهه

225 بازدید | 10 پست

سلام دوستان پسر وقتی بدنیا  اومد قلبش یه سوراخ داشت گفتن بعد یک ماه بیارین الان ک دوماهه شه بردیم گفتند  کوچکتر شده اما کامل بسته نشده تا دوسالگی کامل بسته میشه چیزی نیس اما یکی از رگ ها تنگه  و باید تحت نظر باشه ک یک سالگی احتمال داره به بالون نیاز داشته باشه و بالون بزنه .خیلی نگرانم 

فقط خدا برایم کافیست

عزیزم این که گفتی یکی از مشکلات شایع جنینی خست همون سوراخ 

اما تنگی رو نمیدونم بخدا توکل کن انشالله همه چی درست میشه

خدایم دایما سپاس برای همه رحمت هایی که برایم میفرستی و همه لطف هایی که بمن میکنی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ماهم یه نی نی اینطوری داشتیم الان 10 سالشه ماشاالله هیچ مشکلی نداره😊

تازه الان خیلی دانش پزشکی بیشتر شده از 10سال پیش، نگران نباش

خدایا شکرت🙏                                      ذخیره تخمدانم کمه اگه سوالی در این مورد داشتین تاپیک آخر خودم بپرسید جواب میدم.     👇🏻👇🏻👇🏻                                              👨‍👩‍👧                                    بدن پس از زایمان عزیز من!                                      اول از همه من از تو متنفر نیستم، برعکس، من خیلی بهت افتخار میکنم.   تو یک انسان کامل رو در خودت رشد دادی، او را گرم و ایمن نگه داشتی و به او اجازه دادی تا رشد کند، سپس با شجاعت و از خود گذشتگی او را رها کردی تا به دنیا بیاید.   تو اورا تا زمانی که توانستی تغذیه کردی و من به این افتخار میکنم!!!         تو شکست نخوردی، تو کارهای شگفت انگیز انجام دادی... ممکن است متفاوت از گذشته باشی، اما زشت، آسیب دیده یا زخمی نیستی...     تو زیبا هستی و من به تو افتخار میکنم❤️

نگران نباش پسر عموی منم همینطوری بهش گفتن تا ۸ و ۹ سالگی تحت نظر یه دکتر بود الان که ماشاالله داره زن میگیره بدون دارو جراحی خوب شد انشاالله پسر شمام همینطوریه 

خدا تو زندگیم معجزه کرد میشه برای سلامتی و عاقبت بخیریمون صلوات بفرستین بعد ۸ سال ناامیدی پسرم نور امید شده واسه من و باباش ❤ دخترم دومین معجزه زندگیم خوش اومدی بسرنوشتمون ❤

عزیزم واسه سوراخ قلب ناراحت نباش، منم از بدو تولد دارم مدام هم کوچیک شد اما بسته نشد که البته مال اکثریت بسته میشه، اما در مورد تنگی رگ اطلاعی ندارم

«من ناموس کسی نیستم» به یاد همه زنان و کودکانی که به نام ناموس و غیرت کشته شدند

نگران نباش وقتی سوراخ قلبش کوچیک تر شده یعنی داره خوب میشه و به زودی رفع میشه. من از خیلیا شنیدم و بعدش گفتم خود ب خود خوب شده

مرا عهدیست با جانان که تا جان در بدن دارم🌺🌺🌺 هواداران کویش را چو جان خویشتن دارم 

یه نفر رو میشناسم دخترشوم اینجوری بود بردنش مشهد پیش آیت الله تبریزیان ! کارش طب سنتیه

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞