2777
2789
عنوان

میخوام بخوابم ولی شوهر میگه ....

| مشاهده متن کامل بحث + 1150 بازدید | 43 پست

تو این فاصله مرغ و سیب زمینی رو گذاشته بودی پخته بود!!

بعد ریش کردن مرغ و رنده کردن تخم مرغ و سیب زمینی تا خنک بشن و سس بزنی یه چرت بخواب

هرچند چرت این موقع روز توصیه نمیشخ

خب تاپیک نزن برو لالا ،زود بیدارشو الویه بزار برین ،هم به خرف شوشو گوش دادی هم خودت لالاییدی

نمیدونم چرا نی نی سایت هم جزیی از استراحت کردن حساب میشه

خخخخ

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آخی کاش من جاتون بودم منو خونه مامانم نمیذاره برم حاضرم هر کاری بکنم تا برم

عزیزمی ناراحت شدم برات

آخه چرا نمیزاره

بیقرار توأم و در دل تنگم گله هاست ... آه و بیتاب شدن عادت کم حوصله هاست ... مثل عکس رخ مهتاب ک افتاده در آب ،،، در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست،،،
عزیزمی ناراحت شدم برات آخه چرا نمیزاره

ازشون بدش میاد یه کینه نه ساله اس داستانش طولانیه البته با خانواده خودشم قطع رابطه ایم خودمم نمیدونم تقصیر کیه

آجی  جونم دوستتتتتتتتتتتتتتتت دارم خودت میدونی.....
یه کار دیگه هم میتونی بکنی یه نیم ساعتی بخواب بعد پاشو سیب زمینی و مرغ رو با هم بذار تو زود پز بیست ...

خخخخخ واقعا ده بار میشه

مرسی عزیزم ی جوری گفتی بخدا حس کردم کارمو آسون کردی برام

هرکاری رو سخت بگیری سخت انجام میشه! الانم مواد اولیه رو بذهر بپزه گوشیو بذار کنار چن دقیقه ای استراحت کن! بعدم که پاشدی یه دمنوش خوشمزه درست کن بخور خستگیت بیرون بره! 😊😉

🤰🏻من ريخته ام در رگ تو شیره ی جان/ هی چرخ بزن در من و دل را بتکان/ این هم نفسی، چه حس و حالی دارد/ در پیکر من دو قلب دارد ضربان💞
يه چي بگم ناراحت نشي عزيزم  اگه خوابت مياد بجاي اينكه اينجا تاپيك بزني نيم ساعت ميخوابيدي ...

اگه دوس داری برات عکس بفرستم از اون چیزی ک نمیزاره بخوابم ؟

بزارموادش ابپزشه گازروهم تنظیم کن تابه وقتش خاموش شه بگیربخواب هرموقع بیدارشدی درست کن چه سخت میگیری

چقد خوشم میاد از خانمای زرنگ .خوشبحالت کاش منم میتونستم همیشه زرنگ باشم

ازشون بدش میاد یه کینه نه ساله اس داستانش طولانیه البته با خانواده خودشم قطع رابطه ایم خودمم نمیدونم ...

ماهم ی زمانی اینجوری بودیم

برام دعا کنین از منم خوب شن

حتما

فقط کافیه جبهه نگیری و حساسیت نشون ندی

اخيييييي ني ني دارين؟!؟؟!

بله عزیزم