2777
2789
عنوان

مهمون دارم

503 بازدید | 31 پست

سلام دوستان گلم، مهمون دارم، میخوام لازانیا درست کنم شش هفت نفرن،چند تا بسته لازانیا میخواد و چقدر گوشت و قارچ؟قبلا درست کردم خیلی وقته نپختم،پنیر پیتزا رو روی لایه آخر بریزم یا روی هر لایه جدا بریزم،کلا واسه خوشمزه شدنشم هر چی میدونید بگید مرسی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مقدارو نمیدونو ولی پنیر بینشم باید کمی ریخت. و سس سفید درست کن رو هر لایه بریز.

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
وقتی درست  یادت نیست یچی درست کن ک کاملا مسلط باشی

شاید ده بارم درست کردم ولی یکی دوساله نپختم اونموقعم خوب میشد،الان میخواستم واسه خودمون درست کنم گفتم با دوستامون بخوریمش😁

دو سه تا پیاز متوسط خرد کن سرخ کن

نیم کیلو گوشت چرخ کرده رو باهاش سرخ کن و ادویه و نمک بزن قارچتو سرخ کن با فلفل دلمه ای سبز خیلی خوش عطر میشه.به نظرم دو بسته بزرگ لازانیا باید بخری یا سه بسته کوچیک.

روی هر لایه لازانیا اول یه کم سس بریز و حتما ی کم پنیر پیتزا بریز ک موادش به هم بچسبه

بعد روی لایه اخر حسابی پنیر بریز

برای هردونفر۱۰تابرگ لازانیا میخواد، گوشت  فکرمیکنم ۱ونیم کیلو، تو هر لایه بایدپنیربریزی هرچی بیشتربهتر

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊

رو هر لایه هم بشامل بریز هم هر لایه پنیر فراوون

سیصد گرم چرخ کرده و نیم کیلو قارچ فکر میکنم کافی باشه..ولی با مرغ خوشمزه تره..مرع رو با پیاز بذار آب پز بشه.. ادویه ام بزن.. بعد ریش ریش کن.. با قارچ ویکم سیب زمینی و فلفل دلمه و ... تفت بده. فلفل سیاه زیاد بزن..آویشن خوشمزش میکنه.. نوش جان

من یه زخم خورده ام       😢😢😢              از اونی که                کاربریمو قطع کرد‌ ‌‌سر پل صراط یقتو میگیرم لعنتی  😭😭        تیکر بارداری نیست

2 تا بسته لازانیا میخواد

400 گرم گوشت

یه بسته قارچ کوچک

پنیر پیترا رو توی همه لایه ها بزن که لایه ها از هم جدا نشه

سس سفید هم بزن ما بین لایه ها خوشمزه اش میکنه

روی لایه آخر پنیرپیتزا و سس سفید بیشتر بزن. من روش شوید هم میپاشم خوش عطرش میکنه

ای گم شده در رویا     جادو کن و پیدا شو              من تشنه دیدارم     آغوش محیا شو
گوشت خیلییییه ها

مجلسی باید تو هر لایه خیلی گوشت بریزی گوشتش از فلفل دلمه وقارچش خیلی بایدبیشترباشه

شخصی ازعالمی که عمرطولانی کرده بود راز عمرطولانی او را پرسید؟عالم گفت:هرگز با نادان بحث نکردم،شخص گفت،مگرمیشود؟ عالم درجوابش گفت:حق باشماست نمیشود...😊
دو سه تا پیاز متوسط خرد کن سرخ کن نیم کیلو گوشت چرخ کرده رو باهاش سرخ کن و ادویه و نمک بزن قارچتو س ...

مرسی گلم،بسته کوچک چند گرمین؟من سه تا خریدم انگار۳۵۰گرمی بودن