2777
2789

واجبه رفتنش؟

من به یه دلایلی نتونستم تا حالا شرکت کنم،مگه چی میگن یا چیکار میکنن؟

شنیدم ورزش یاد میدن و … چیا هستن؟ میشه تو خونه انجام داد؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من هم نرفتم.حوصله نداشتم.فکر کن اون درمانگاهی که ماما و پزشک خانوادمونن و زیر نظر بودم یکیشون میگفت واجبه حتما برو یکیشون میگفت ولش کن بابا لزومی نداره😁

دختر قشنگم ۹۷/۸/۶ قدم رو چشمم گذاشت.خوش اومدی به زندگیم پرنسس من

من میرفتم خوب بود ورزش بود و آگاهی دادن در مورد یه سری چیزا قبل وبعد زایمان، حرکات یا نرمش های نقاط خاص چند روز قبل زایمان، ویه سری چیزا هم برای راحت تر شدن حین زایمان و... ولی من سز اورژانسی شدم نتونستم استفاده کنم😐

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶

زش ها یاد میدن برای کاهش درد بعضی اندام ها. [/QUOTE]

چه ورزش هایی؟میشه بگین؟

یه سری ورزش از این فیلما که گذاشتن تو نت و اینا یاد گرفتم گاهی تمرین میکنم،میخوام بدونم دیگه چیا میگن؟

من هم نرفتم.حوصله نداشتم.فکر کن اون درمانگاهی که ماما و پزشک خانوادمونن و زیر نظر بودم یکیشون میگفت ...

از من شماره خونمونو گرفتن گفتن زنگ میزنن باهات هماهنگ میکنن کی بری ولی نه اونا زنگ زدن نه من پیگیری کردم

پس از نت بگير  تكنيك هاي تنفس ورزش ها روزاي اول ب دنيا اومدن بچه مراقبتاي بعد از زايمان

ممنون

از نت سرچ کردم،یوگای بارداری و کگل و اسکات و حرکت پروانه ای،رو دان کردم،با ویدیوش تمرین میکنم خصوصا یوگارو