pariiimah مدیر استارتر عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 526 عنوان سونو قلب ❤️❤️ 130 بازدید | 11 پست بچه ها بعداز میخوام برم سونو قلب الان ۷هفته و دو روزمه برام خیلی دعا کنی ی صلوات مهمونم کنید عشقااا ❤️❤️❤️خیلی استرس دارم خدایا شکرت برا سلامتی نی نی صلوات بفرستید خالهها 😍😍 1397/07/17 | 11:55 8 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ghasedak30 عضویت: 1392/10/25 تعداد پست: 10819 منم به امید خدا میرم واسه ان تی میشه برای منم دعا کنید همه چی خوب باشه خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
pariiimah مدیر استارتر عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 526 منم به امید خدا میرم واسه ان تی میشه برای منم دعا کنید همه چی خوب باشه ایشالله عزیزدلم شما استرس تشکیل قلب نداشتی خدایا شکرت برا سلامتی نی نی صلوات بفرستید خالهها 😍😍
pariiimah مدیر استارتر عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 526 اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم. مرسی مهربون❤️❤️ خدایا شکرت برا سلامتی نی نی صلوات بفرستید خالهها 😍😍
ashvan_kocholo عضویت: 1397/04/25 تعداد پست: 12172 عزیزم منم دوهفته پیش همین حس تورو دلشتم .انقدر استرس داشتم.وقتی دیدمش بهترین حس دنیا بود ایشالا میری با ارامش خیال برمیگردی اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
pariiimah مدیر استارتر عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 526 عزیزم منم دوهفته پیش همین حس تورو دلشتم .انقدر استرس داشتم.وقتی دیدمش بهترین حس دنیا بود ایشالا میری ... مرسی از دلگرمیت قشنگم دعام کن لطفا شما چند هفته رفتی؟؟ خدایا شکرت برا سلامتی نی نی صلوات بفرستید خالهها 😍😍
ghasedak30 عضویت: 1392/10/25 تعداد پست: 10819 ایشالله عزیزدلم شما استرس تشکیل قلب نداشتی معلومه که داشتم از طرفی لک داشتم استرس اونم اصافه شد قبل سونو گریه ام گرفته بود دعا کن همه چی خوب باشه از استراحت خسته ام خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
pariiimah مدیر استارتر عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 526 معلومه که داشتم از طرفی لک داشتم استرس اونم اصافه شد قبل سونو گریه ام گرفته بود دعا کن همه چی خوب با ... منم الان کلی گریه کردم🙈🙈میگم چون حالت تهوع ندارم حتما چیزی😰فقط سینه درد و تکرر ادرار خدایا شکرت برا سلامتی نی نی صلوات بفرستید خالهها 😍😍
یاسینننننم عضویت: 1396/07/27 تعداد پست: 2307 خدا پشت پناهتون ❤️میشه به نیت دلم واسم یه صلوات بفرستین❤️
ghasedak30 عضویت: 1392/10/25 تعداد پست: 10819 منم الان کلی گریه کردم🙈🙈میگم چون حالت تهوع ندارم حتما چیزی😰فقط سینه درد و تکرر ادرار شاید حالت تهوع دیر شروع بشه شاید اصلا نداشته باشی توکل به خدا خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
pariiimah مدیر استارتر عضویت: 1397/04/24 تعداد پست: 526 خدا پشت پناهتون مرسی مهربون دعام کن خدایا شکرت برا سلامتی نی نی صلوات بفرستید خالهها 😍😍