2777
2789
عنوان

سونو قلب ❤️❤️

130 بازدید | 11 پست

بچه ها بعداز میخوام برم سونو قلب الان ۷هفته و دو روزمه برام خیلی دعا کنی ی صلوات مهمونم کنید عشقااا ❤️❤️❤️خیلی استرس دارم

خدایا شکرت برا سلامتی نی نی صلوات بفرستید خاله‌ها 😍😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم به امید خدا میرم واسه ان تی میشه برای منم دعا کنید همه چی خوب باشه

ایشالله عزیزدلم شما استرس تشکیل قلب نداشتی

عزیزم منم دوهفته پیش همین حس تورو دلشتم .انقدر استرس داشتم.وقتی دیدمش بهترین حس دنیا بود ایشالا میری با ارامش خیال برمیگردی

اخرین ها همیشه یهویی میان......اخرین دیدار اخرین بوسه اخرین لبخند و .... اونوقت تو میمونی و یه دنیا دلتنگی... تا دیر نشده بهش بگو😔
عزیزم منم دوهفته پیش همین حس تورو دلشتم .انقدر استرس داشتم.وقتی دیدمش بهترین حس دنیا بود ایشالا میری ...

مرسی از دلگرمیت قشنگم دعام کن لطفا شما چند هفته رفتی؟؟

ایشالله عزیزدلم شما استرس تشکیل قلب نداشتی

معلومه که داشتم از طرفی لک داشتم استرس اونم اصافه شد قبل سونو گریه ام گرفته بود دعا کن همه چی خوب باشه از استراحت خسته ام

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .
معلومه که داشتم از طرفی لک داشتم استرس اونم اصافه شد قبل سونو گریه ام گرفته بود دعا کن همه چی خوب با ...

منم الان کلی گریه کردم🙈🙈میگم چون حالت تهوع ندارم حتما چیزی😰فقط سینه درد و تکرر ادرار

منم الان کلی گریه کردم🙈🙈میگم چون حالت تهوع ندارم حتما چیزی😰فقط سینه درد و تکرر ادرار

شاید حالت تهوع دیر شروع بشه شاید اصلا نداشته باشی توکل به خدا

خدایا شکرت بابت رسیدن به آرزوهام،هیچوقتتتت از خدا ناامید نشید ، امید و توکل معجزه میکنه .