2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هميشه با اين فكر خودمو گول ميزنم كه اونا كه حقشون خورده شده شايد يجورايي خودشونم حقي از كسي پايمال كردن كه خدا جوابشونو نميده اما من خدا ميدونه به عمرم حقي از كسي پايمال نكردم حتي تو كوچكترين مسائل كه خيليها رعايت نميكنن و به چشمشونم نمياد

یه نفر پول بابای منو بالا کشید

تو بدترین شرایط که واقعا به اون پول نیاز داشتیم

اما هرچی دوندگی میکرد پیشرفت زیادی نمیکرد چون پولش برکت نداشت

تااینکه بالاخره تونست یه سامونی به زندگیش بده که البته اون موقع دیگه حتی یک صدم دارایی های بابای منم نمیشد!!!!

و چند روز قبل از اسباب کشیش هم جوونمرگ شد و مرد و حتی نتونست اون پول رو استفاده کنه

خیلی دوست دارم به همه عقاید احترام بذارم ولی پذیرش بعضی از اونها توهین به شعور خودم محسوب میشه!       (آنتونی هاپکینز)
هميشه با اين فكر خودمو گول ميزنم كه اونا كه حقشون خورده شده شايد يجورايي خودشونم حقي از كسي پايمال ك ...

سلام مگه کسی پولت رو خورده یا بهت زور میگه؟ 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
همه میگن میگذره ولی تا بگذره درد کمی نیست

واي خدايا هر ثانيش به عمري برا من ميگذره وقتي ميبينم چقدر از زندگي عقب افتادم وقتى حال شوهرمو ميبينم كه از عزيزترينش ضربه خورده و كاري از دستش بر نمياد فقط يواشكي گريه ميكنم ميگم خدايا فقط تو ميتوني گردنِ كلفتشو بشكني

سلام مگه کسی پولت رو خورده یا بهت زور میگه؟ 

آره بهش اعتماد كرديم از افراد خانواده شوهرم بود اما همرو خورد جوري كه انگار از اول مال خودش بوده الانم همش گردنش كلف تر ميشه 

عزیزم من عموم با پدرم جنگ و دعوا راه اندخت سر زمین و ارث و این چیزا که میخواست مثل بقیه خواهر برادرا که حقشونو خورده بود حق اینم بدتر بخوره پنج سال تموم پدرمو کشید دادگا واسه دو سه متر زمین خدا ازش نگذره و همش هم تو دادگاه محکوم میشد تا جایی رسیده بود زنشو میبرد دادگاه شکایت بنویسه که این برادر شوهرم اومده منو زده و فلان ایقد قسم قران دروغ میخوردن قاضی هم بلا نسبت خر تایید میکرد الانم رفته گفته دستمو شکونده و یه سری مدارک و پزشک قانونی که برادرم دستمو شکونده خدا شاهده بابام بیگناه الان هفت ماهه زندانه از برادر هم عزیزتر مگه هست این برادری نیست.هفت ماهه کارم شده گریه تو شهر غریب کجا خدا تقاصشو گرفت پس تا کی باید صبر کنیم.............هیییییییی

واي خدايا هر ثانيش به عمري برا من ميگذره وقتي ميبينم چقدر از زندگي عقب افتادم وقتى حال شوهرمو ميبينم ...

چرا شکایت نمیکند ازش؟ گردن گلف از لحاظ چی هست؟  قانونی یا زور بدنی، 

7/9 تفلدمه کادو موخواممممم😒😂😂، از اینا🎁🎁🎁🎁 کیکم هم چهار طبقه باجه 😜
عزیزم من عموم با پدرم جنگ و دعوا راه اندخت سر زمین و ارث و این چیزا که میخواست مثل بقیه خواهر برادرا ...

عزيزم از خدا ميخوام به داد دلتون برسه و هرچه زودتر رسواش كنه و ازش نگذره،داستان ما كم از شما نيست منو شوهر جوونم تمام لحظات زندگيمون پر از غمه

چرا شکایت نمیکند ازش؟ گردن گلف از لحاظ چی هست؟  قانونی یا زور بدنی،

از لحاظ اينكه به هرچي خواسته رسيده كسيم كاريش نميتونه بكنه

نه اگه به زور بازو باشه شوهر من لهش ميكنه ولي وقتي گمو گور شده كجا بايد يقشو گرفت؟؟؟قانونم كاريش نميتونه بكنه،وقتي شما به خانوادت اعتماد ميكني ازش هيچ ضمانتي نميگيري كه بعدا بخواي يقشو بگيري چون فكرشم نميكني بهت خيانت كنه