2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چند روز عقب انداختی

عقب ننداختم ...

از شبی که پریودم ت شد 

چندبار نزدیکی بدون جلوگیری داشتم البته شوهرم نمیدونه جلوگیری نکردم

گفتم شاید باردار باشم اما منفی بود

لاااایک نکنییییید😁😁😁
نی نی دوس دارم😑 اما شوهرم میگه زوده  الان دوست نداره

تا خودش همکاری نکنه هیچی نمیشه فقط باید خودشون بخوان

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
خب پس چرا اسرار داری.وقتی راضی نیس بعد حامله بشی اصلا حال خوبی بهت نمیده بدونی اون دوس نداره

بچه ووست داره اما میگه شرایط الانمون خوب نیست😔

لاااایک نکنییییید😁😁😁
بچه ووست داره اما میگه شرایط الانمون خوب نیست😔

ب دوس داشتن نیست ک عزیزم من سال اول ازدواجم جو گرفته بود ک باید بچه داشته باشم شوهرم گف فعلا موقعیتش جور نیس ...گذشت تا امسال ک اول خونمونو خریدیم بعدم خداروشکر حامله شدم 😍 تو این ۲ سال همش میگفتم خداروشکر زودتر بچه نیومد واقعا شوهرم یه چیزی میدونست ک میگف

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

یکم پریودم ت شد همون شبش نزدیکی داشتم 

جمعش نزدیکی داشتم 

سه شنبه هفته بعدش نزدیکی داشتم

جمعه نزدیکی داشتم 

اما امروز رفتم ازمایش منفی بود

لاااایک نکنییییید😁😁😁
ب دوس داشتن نیست ک عزیزم من سال اول ازدواجم جو گرفته بود ک باید بچه داشته باشم شوهرم گف فعلا موقعیتش ...

من شدیدا بچه دوست دارم

😔

لاااایک نکنییییید😁😁😁
من شدیدا بچه دوست دارم 😔

چند سالته؟