2777
2789
عنوان

خانومایی که جدا شدین میاین یه سوال

254 بازدید | 31 پست

از نظر شما تو جامعه ما کدومش بهتره؟ 

اینکه جدا بشی و بچه شش ساله پسرت بدون یکی از والدین باشه و خوب بالاخره سختشه 

و پدر و مادرتم با خواهر برادرت یه عمر هم غصتو بخورن هم خوب اون نسل براشون کاملا بی ابروییه 

و اینکه مجبوری خرجی هم داشته باشی و کار کنی 

ولی در عوض نمیخوای سایه سنگین یه مردی که ازش حالت بهم میخوره رو تحمل کنی و ممکنه به هر حال اتفاقات خوب برات بیوفته ولی همیشه همیشه غصه بچتو حداقل داری

یا اینکه بشینی سر زندگیت با دوروغ طوری رفتار کنی که خوبی و هیچ انتظار محبتی و احساسی نداشته باشی حتی بدونی شاید سالی یک بار اسمتو صدا نمی  کنه 

رابطه هم انگار داداشته 

حرف هم در حد کارش اگه دو کلمه بخواد از خودش تعریف کنه ما باقی هم سرش،تو.گوشیش یا خواب 

ولی بدونی تا خوبی و ذره ای انتظار نداری خرجی هست ابروی کوفتی هم تو این مملکت هست 

بچتم بابا داره مامانم داره 

خودتم غصه نداری جز اینکه کاملا تنهایی و بی کس ودر اصل شوهر نداری و هیچ وقتم نمیتونی داشته باشی چون شناسنامت پره

نیاز به محبت و میل جنسیتم باید خفش کنی 

کدومشو انتخاب میکنید؟ 

راستی از شما میپرسم چون سختی طلاقو دیدید 

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بگید منه در به در کدوم راه و برم؟؟؟؟

عزیزم... اخه شوهرت مشکلش چیه؟

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
عزیزم... اخه شوهرت مشکلش چیه؟

مشکلش درد بی دمونه مشکلش اشغالیشه مشکلش اینه ادمه ولی شعور نداره حس نداره احساس نداره 

یه احمقه یه بچه کوچولو قهرووو که سر یه جمله کوچیک ده روز قهر میکنه مشکلش اشغال بودنشه 

زجر دادنشه

نه دامی است نه زنجیر همه بسته چراییم؟؟؟؟؟

عزیزم من بخاطر شغلم زیاد با این مساله مواجه میشم که خانمها برای طلاق مراجعه میکنن نمیدونم مشکلتون چیه و فقط  از روی نوشته شما میتونم بگم راضی به طلاق نیستی و اینکار رو انجام نمیدی  فقط میخوای برای انتخاب راه دوم تایید بگیری 

اینو بهت بگم که براساس تجربه ، اگر میخوای تصمیمی مثل طلاق بگیری باید مصمم باشی و حرف و نظر بقیه برات مهم نباشه وگرنه طلاق هم به نوعی شکست برات محسوب میشه

وقتی بچه دارمیشوید اجازه میدهید بخشی از قلبتان تا ابد بیرون از سینه بتپد
مشکلش درد بی دمونه مشکلش اشغالیشه مشکلش اینه ادمه ولی شعور نداره حس نداره احساس نداره  یه احمق ...

اون چه مشکلی داره که همچین رفتاری داره؟

👑خدایا کاری کن که از چیزهای ارزشمند زندگی، جانم اولین چیزی باشد، که از من می‌گیری؛ نکند قبل از این که جانم را می‌گیری، انصافم گرفته شده باشد، شرفم، عدالتم، راستگویی و ادب و دیگر کرامت های اخلاقی ام گرفته شده باشد و تفاله‌ای شده باشم که تو جانم را می‌گیری. خدایا از میان چیزهای شریف، اولین چیزی را که می‌گیری، جانم باشد و وقتی می‌میریم شرفم، صداقتم، عدالتم، شفقت و عشق ورزی به انسان‌ها در من سر جایش باشد. تواضعم، انسان دوستی‌ام سر جایش باشد. نه این‌که تا جانم به لبم برسد و بمیرم ؛عدالتم، انصافم و مروت و جوانمردی و صداقت و تواضعم را از دست داده باشم.👑
بگید منه در به در کدوم راه و برم؟؟؟؟

در هر صورت سختی خودشو داره. شما بهتره دنیال حل اختلافاتتون باشید. ورا حالت بهم میخوره؟ چرا با هم سردین؟ با هم صحبت کنید مشکلاتتون با منطق و فکر حل کنید. اونم حتمن همین دغدغه های شمارو داره. همینطور که شکا از زندگیت لذت نمیبری اونم لذتی نمیبره. درک کردن هم کار سختی نیس. من عقد بودم. راحتتر تصمیم گرفتم ولی دردی که ادم شکست میکشه همیشه هس. شرایط هر کس متفاوته. طرف من واسه سو استفاده سراغ من اومده بود منتها روی خوش ندید و سر همین خیلی ازارم داد. شما که چندسال زندگی کردین بلخره یه خوبیایی در وجود هم دیدین که ادامه دادین .