2777
2789
عنوان

باردار نمیشم چرا 😔

239 بازدید | 16 پست

من هشت ماه اقدامم , خودم همه آزمایشاتو دادم همه جی نرماله ، عکس رنگی گرفتم همه چی خوبه باز ، همسرم آزمایش داده اونم هیچ مشکلی نداره ، قبلا هم سه سال جلوگیری طبيعي داشتم ، ولی باز باردار نمیشم دیگه خیلی خیلی دپرس شدم ، شما مورد مشابهي داشتین اطرافیانتون? آخرش چی میشه یعنی

🌼خدایا🌸 نی نی مو به خودت سپردم❤لطفا برای سلامتی نی نی یه صلوات بفرستین 🌼😘

یه مدت ول کنید  از دوباره شروع کنید 

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه مدت ول کنید  از دوباره شروع کنید

والا دیگه دارم کارای عادی مو میکنم ، دیگه مصر نیستم ولی خب هر ماه چشم انتظاری سخته ، مشکلی بود میگفتم حتما حل بشه میشه ، وقتی مشکلی نیست نميدونم چرا نمیشع

والا دیگه دارم کارای عادی مو میکنم ، دیگه مصر نیستم ولی خب هر ماه چشم انتظاری سخته ، مشکلی بود میگفت ...

ببین من خودم بهمن اسفند و فروردین ۹۷ اقدام بودم حامله نشدم  بعدش دیگ اقدام نکردم تا مرداد ماه ک حامله شدم فوری .....

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            
عزیزم منم مثل شما بودم هیچ مشکلیم نداشتیم ولی یه ماه بعدازعکس رنگی باردارشدم امیدوارم توهم همینطور ب ...

الان یه ماه از عکس رنگی گذشته ولی علائم پریودی دارم

مصرف میکنم ، اونایی که واسه تحریک تخمدان هستو میخورم 

طب سنتی هم میگن هیلییی جواب میده شاید رحمت سرده که بچه دار نمیشی چیزای گرم بخور سعی کن گرم نگهش داری من خودمم منتظرم ولی من عفونت دارم

همش ۲۴ سالمه اشتباهی اسممو گذاشتم پیرزن قابل تغییرم نیست   
شما بعد چند مدت باردار شدی گلم

بعد اون سه بار ...دفعه اخر تو همون ماه اول 

ببین من خودم بهمن اسفند و فروردین ۹۷ اقدام بودم حامله نشدم  بعدش دیگ اقدام نکردم تا مرداد ماه ک ...

برا منم دعا کنید 🌼

برا منم دعا کنید 🌼

انشالله زودتر حامله میشی