2777
2789
نه بابا بعدازسه سال عقدتازه فهمیدم چی به چیه😂 ماچندماه دوست بودیم

آهان عزیزم خوشبخت باشید

منم دو سال و خورده ای با کسی هستم

دعا کنید شرایطمون جور شه بهم برسیم🙏

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
تاحالاگفته برای ازدواج؟ ان شاا...که برای ازدواج بشه... محبت کن بهش من همیشه به ابجیم میگم تودوستی ...

گمان نکنم‌بشه چون من قبلا ازدواج داشتم اون کلا مجرد بوده هم از لحاظ تحصیلی هم شغل و هم وضع مالی خیلی از ما بالاتره 😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب ما زن ها هم نیاز داریم

چقدر خوشحال میشم یه خانوم نیازهاشو مخفی نمیکنه

و جسورانه صحبت میکنه

لایک داری عزیزم👍

این روزا حال دلم خوب نیست،پر از استرس و ترس از رفتنم،خانما هرکس که خواننده ی این امضاست یه صلوات واسه حاجت رواییم بفرسته ،ممنونم ازتون😔😢
مام 5 ساله دوستیم هیچ کدوم نگفتیم نمیدونم چرا   هرچند من کرمم زیاده ولی بیشور اصلا رو نمیده به ...

منم کرم میریختم خدایی شوهرم تودوران دوستیمون اصلارو نمیدادبهم😂😂😂بدبخت امنیت نداشت😊

بعدکه عقدکردیم کلاًازاین روبه اون روشدمرتیکه ی هیز😈😂

البته کرم ریختنم درحده دستشوگرفتن وگوشواره مینداختم نشونش میدادم بدبخت سرخ  میشد😂

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
آهان عزیزم خوشبخت باشید منم دو سال و خورده ای با کسی هستم دعا کنید شرایطمون جور شه بهم برسیم🙏

ان شاا...که جورمیشه❤💙❤💙❤

مرابخوانید(☝️)تابرای شمااجابت کنم🌺خدای من خدای معجزه هاست من معجزه رادیدم(تاپیک هام هست)🌈❤سوالات حقوقی وشرعی تاحدتوانم پاسخگوهستم❤پوشش یک انتخاب کاملاًشخصیه به عقایدهم احترام بذاریم،من محجبه م🧕اگرمذهبی هستیدافراط نداشته باشید!شمانمونه یی برای بقیه ی مذهبیاافراط نکنیم دین هراسی نکنیم دین خدادین مهربانی ست باهم مهربون باشیم❤جاذبه داشته باشیم مبلغ دین اسلام باشیدنه دافعش!همه ی ماچه چادری چه مانتویی وچه...درکنارهم جامعه وملتیم هوای هموداشته باشیم🚫انسانیت برترین دین توهین به اعتقادات همدیگه جزفاصله چیزی رودرپی نخواهدداشت🚫اینجاکنارهم جمع شدیم که تبادل نظرکنیم نه بحث وجدل✔همدیگه روزودقضاوت نکنیم🌹چه شیعه چه سنی چه ترک چه لر چه آذری وعربهای ایران و...همه ی مانمونه وتعریف کننده ی ایرانیم❤توهمه ی اقشاربدوخوب هست🌹همه ناراحت آینده ن نگرانن همه همینیم مسلماًمامردمیم که ضربه رومیخوریم جای دعوا وربط دادن بی لیاقتی یه سری مسئول ،به دین وحجاب و...اینجابهم انرژی بدیم💙#ایران_جاوید
والا دراین حد که نگفتم جرات ندارم  اما دو سه بار یهو نشتم رو پاش اینا گفته مراعات کن   م ...

چند سالته عزیزم؟

منم ازین فاصله ها خستم اییییشششش😏😏

چقدر خوشحال میشم یه خانوم نیازهاشو مخفی نمیکنه و جسورانه صحبت میکنه لایک داری عزیزم👍

نیاز اگه منطقی برطرف بشه با هر کسی نباشه .خدا داده من نمیتونم خودمو حبس کنم یا ادا دربیارم سعی میکنم رابطمو حفظ کنم و براش تلاش کنم چند سال تنها بودم خیلی عذاب کشیدم و دارو میخوردم الان دوس ندارم باز برگردم به اون دوران

ان شاا...که جورمیشه❤💙❤💙❤

ممنون گلم😚

گمان نکنم‌بشه چون من قبلا ازدواج داشتم اون کلا مجرد بوده هم از لحاظ تحصیلی هم شغل و هم وضع مالی خیلی ...

ان شاا...میشه قرارنیست بایه بارازدواج ناموفق تااخرمجردبمونی مطمئناًخدابرای توام فکری کرده...

سخته باکسی باشی بعدش نشه ان شاا...همین بشه ودلت قرص بشه ماله خودت شده...

منم کرم میریختم خدایی شوهرم تودوران دوستیمون اصلارو نمیدادبهم😂😂😂بدبخت امنیت نداشت😊 بعدکه عقدکرد ...

اینم همیشه میگه امنیت ندارم ندارم از دست  

اونی میشم که بالاسری بگه بنده منه هااا...