2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تمیزش کن . یه کم آرد و ادویه ماهی و پودر سیر و نمک قاطی کن بعد داخل یه ظرف دیگه هم دوتا تخم مرغ زرده و سفیده رو مخلوط کن. یه کم چیبس هم ترجیحا طعم سرکه نمکی خرد خرد کن بعد به ترتیب این کار ها رو انجام بده. 

۱. ماهی رو داخل ظرف مخلوط آرد غلط بده

۲. ماهی آردی رو داخل تخم مرغ ها غلط بده

۳ . مرحله آخر داخل چیبس ها غلط بده

۴. بذار داخل فر 

سرم همیشه بالاست، چون بالای سرم خداست  

جعفری رو با کره و ادویه و نمک و زعفران میریزم داخل غذا ساز وقتی پوره شد ماهی رو بذار روی یه تیکه فویل که کمی چرب کردی از مواد پوره شده بزن روش فویل رو از چهار طرف تا بزن ( هر تکه ماهی روی یه تیکه فویل) نیم ساعت بزار توی فر درجه ۱۸۰ که از قبل گرم شده بعد با لیمو تازه و سبزی پلو نوش جان کن عالی میشه فقط ماهی باید فیله باشه و اگر پوست داره قسمت دوستش باید روی فویل باشه و مواد رو روی گوشتش بزنی

جعفری رو با کره و ادویه و نمک و زعفران میریزم داخل غذا ساز وقتی پوره شد ماهی رو بذار روی یه تیکه فوی ...

نمیشه به جاجعفری ریحون زد؟؟ بعدم زعفرون خشک بزنم؟؟ فیله یعتی چجوری؟؟ من ماهی رونصف کردم نصفشومیخوام بپزم

نمیشه به جاجعفری ریحون زد؟؟ بعدم زعفرون خشک بزنم؟؟ فیله یعتی چجوری؟؟ من ماهی رونصف کردم نصفشومیخوام ...

فکر نکنم ریحون طعم خوبی بده 

فیله یعنی استخوان نداشته باشه 

زعفران هم پودر کن اضافه کن ( کم هم بزن)