2777
2789

سه ماهه اقدامم دهم باید پریودمیشدم از یکم مهر بی بی زدم مشکوک بود همش هاله مینداخت ۱۴پریود شدم یعنی لک دیدم رفتم آز گفت مشکوکه

دکترم گفت دوشنبه دوباره بیا آزمایش بده امروز رفتم پریودم بودم زیاد مطمئن نبودم اما جواب منفی شد از ظهر بهش فکرمیکنم 

به خودم میگم داشتم مامان میشدم هااا

اما چرا اینطوری شد؟؟؟😔😔😔😭😭😭

عشق یعنی دختر خوشگلم خدایا همسرو دخترم و حفظ کن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فدای سرت انشالا ماه بعدی

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

👶

اینو میبینی؟ 

این بچته که داره میگه مامان بذار خدا خاکمو سفارشی درست کنه یکم طول میکشه ولی میام 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

عزیز.. ازبس تلقین میکنی که من بایدباردار بشم تحمل واقعیت‌ها سخت میشه... بهتر اینکه بهش فکر نکنی آن شاء اللّه هرچی صلاحه

گرنگه دارمن آنست، که من میدانم❤️شیشه رادربغل سنگ، نگه میدارد🙏
👶 اینو میبینی؟  این بچته که داره میگه مامان بذار خدا خاکمو سفارشی درست کنه یکم طول میکشه ولی ...

شما چقدر مهربونی عزیزم خیلی دوستتون دارم🌺

آیلینم هر لحظه به یادتم💔عشقم دوقلوهام👯

عزیز دلم گریه نکن منم این روزها رو پشت سر گذاشتم در اوج تا امیدی دخترمو باردار شدم الان دخترم سه سالش بازم نا خواسته باردارم خدابزرگ بلاخره یه نینی خوشگل بهت میده عزیزم گریه ندار

بی بی چکت چجوری مشکوک بود؟ خط مینداخت؟ 

اره اول مهر که زدم خطاش خیلی کمرنگ بود به زور دیده میشد اما روز موعدم که زدم یکم پررنگ تر شده بود

عشق یعنی دختر خوشگلم خدایا همسرو دخترم و حفظ کن
اخ وقتی به شوهرم گفتم قیافش یه جوری شد یه جوری گفت چرا که بیشتر عذاب میکشم خیلی ناراحت شد😢

حتما قسمت نبوده اخه عزیزم سه ماه اقدام که چیزی نیست اینجا خانومایی هستن که چندساله منتظرن

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏