سلام بچه ها. من سه ماهه از کیت تخمگ گذاری استفاده کردم. هیچ روزی خط نیفتاد. اینبار دو روز قبل پریودم خط افتاد. من فرداش رابطه داشتم. در واقع روزی که رابطه داشتم فرداش باید پریود میشدم. که نشدم. حتی دردای پریودمم اومده بود ولی الان دیگه نیست فقط یکم خیلی کم زیر دلم درد میگیره. امروز سه روز تاخیر داشتم رفتم آز دادم ولی باردار نبودم. چیکار کنم حالا؟ احتمال هست باردار باشم؟ یا نه فقط پریودم عقب افتاده؟
خب چون رابطه داشتی پریود نشدی ..فکر نکنم باردار باشی معمولا روز تخمکگذاری 10تا 14 روز قبل موعد پریو ...
دکترم گفته بود روزای 12-14-16 رابطه داشته باش ولی دو روز قبل پریودم داشته باش. من کیت تخمک گذاریم هیچ روزی جز اون روز خط ننداخت. من فک میکردم خرابه کیتا. اصلا دوماه قبل پریودو چک نکردم. ماه سوم چک کردم. مگه آدم رابطه داشته باشه پریود نمیشه؟ من همیشه ی همیشه پریودام مرتب بوده.
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.