2777
2789
عنوان

بغــــــــــــــــــــض تموم نشدنی من

| مشاهده متن کامل بحث + 465 بازدید | 27 پست

اتفاقا منم ۲۵ سالم بود روز تولدم جمعه بود کسی نمی دونست و براش مهم هم نبود از خونه زدم بیرون 

عادت داشتم روز تولد خودم برای خودم یه چیزی کادو می خریدم و همون روز با شوهرم آشنا شدم 

نمی دونم شاید هدیه خدا به من بود

اگه از خونه بیرون نمی رفتم اگه تصمیم نمی گرفتم که درهای قلبم به روی چیزهای جدید باز کنم الان شوهر و بچم نداشتم 

تصمیم بگیر و با همه وجود از خدا بخواه که آدم خودت به زندگیت بیاره 

ادم کنار میاد، کنار میاد، کنار میاد، بعد یه روز می بینه دیگه نمی تونه کنار بیاد، از همون کنار می زاره می ره!

خانوم گلی به یه مشاوره خوب حتمن مراجعه کن منم تنهام مث خودت ولی شرایط متفاوت تر 

اگ دوست داشته باشی میتونی رو دوستی من حساب کنی آیدیمو بهت میدم تو تل باهام درد و دل کنی و سبک شی 😘😘

منم شرایط مشابهشو داشتم و دارم ولی الان دیگ زیاد مهم نیس شاید فکر میکنم مهم نیس

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خانوم گلی به یه مشاوره خوب حتمن مراجعه کن منم تنهام مث خودت ولی شرایط متفاوت تر  اگ دوست داشته ...

مجردی؟

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

خوندم عزیزم.

ماشالله بزرگی و خانومی. تقریبا همسن هستیم‌.

منم شکست عشقی خوردم چندسال پیش. مثل دیوونه ها تو خیابون گریه میکردم. روز و شبم شده بود گریه. هرچی میشد یاد اون میفتادم. فکر میکردم بدون اون میمیرم‌.

همین حسایی که خودت داری و میدونی.

ولی زمان گذشت و یه آدم دیگه سر راهم قرار گرفت. الان میگم دور از جون شما، چقد احمق بودم. بهترین سال های عمرمو بخاطر اون هدر دادم. من دانشگاه امیرکبیر برق میخوندم.‌با رتبه ۱۲۲‌. بخاطر اون و افسردگی بعدش، سر هیچ کلاسی نرفتم. با بدبختی لیسانسمو گرفتم و بهترین سال های عمرمو به باد دادم. همه همکلاسیام تلاش کردن، خودشونو بالا کشیدن، اکثرشون از ایران رفتن. اونایی که موندن هم بهترین جاها مشغول کار شدن.

ولی. 

من سعی کردم جبران کنم اون روزا رو. ارشد شرکت کردم. سراسری قبول شدم. خوندم. با معدل ۱۹ فارغ التحصیل شدم. الان میخوام واسه دکتری بخونم. از زندگیم، از همسرم، از خودم، خیلی راضیم.

شما هم به درک امروز من میرسی بالاخره. 

ولی نزار وقتی به این درک برسی که دیر شده باشه.

مطمئن باش به وقتش هم یکی میاد تو زندگیت که روزی هزاربار میگی خداروشکر که به فلانی نرسیدم.

و اما در مورد کنکور...

همین که میگی میخوام پزشک بشم، بزرگترین قدمه.تو اولین و بزرگترین قدم رو برداشتی.

درست هم که خیلییی خوبه. واقعا درصدات عالی و فوق العاده است.

برای ریاضی و درسای دیگه که خیلی خوب نیس، چون گفتی مشکل مالی هم نداری، حتما حتما کلاس برو. با اساتید خوب. آزمون قلمچی هم حتما حتما شرکت کن. چون هر دوهفته یه باره. انگیزه ات رو بالا نگه میداره. و برنامه هاشم عالیه و زیاد دوره میکنه.

خیلیا اصلا  خودشونو در حد پزشکی نمیبینن و حتی اسم پزشکی رو جرات نمیکنن به زبون بیارن. ولی شما بهش فکر میکنی و میخوای بهش برسی، پس میرسی.

باور کن.

اصلا هم دیر نیست. اتفاقا برای شما پزشکی قبول شدن خیلی راحت تره تا برای یه بچه ۱۸ ساله. شما مغزت بزرگتره. دانشگاه رفتی، کلی درس پاس کردی، الان درسای دبیرستان واقعا واسه ما خوندنش خیلییی راحت تره. مغزمون خیلی رشد کرده نسبت به ۱۸ سالگیمون.

هرروز چشماتو ببند و ببین که دانشجوی ترم چهار پزشکی هستی، با روپوش پزشکی تو بیمارستان داری به حرفای استادت گوش میدی و تند تند یادداشت برداری میکنی😍

بعد برو جلوتر. خانم دکتر شدی و تو مطبت نشستی و به اون روزای گذشته میخندی.

فک کن خانوادت چقددد بهت افتخار میکنن خانم دکتر. یه سر و گردن از همه بالا تری. کلی روابط و دوستای جدید تو زندگی برات پیش میاد و حالت هرروز عالی و عالی تر میشه.

و اما در مورد کنکور... همین که میگی میخوام پزشک بشم، بزرگترین قدمه.تو اولین و بزرگترین قدم رو برداش ...

ممنون بابت حرفای قشنگت. میدونی میدونم که میتونم... فقط نمیدونم چرا دلتنگی عذابم میده.... میدونی چندساله نتونستم فراموش کنم؟

دلم انگار با هیشکی را نمیاد. بخدا بهترین خواستگارارو دارم. اما دلم نمیخواد.

میخوام فقط پزشکی قبول شمو بعد تصمیمی بگیرم. 

اما از یه ور این دل لعنتی..........

داری امضامو میخونی؟؟؟ من ده ساله تو حسرت یه ارزو هستم. دیگه کم اوردم. فقط باید معجزه بشه من به این ارزوم برسم😔 خدا منو نمیبینه. توروخدا شما بهش بگید. شما منو دعاکنید. سر نماز... همین الان با همین دل پاکتون. یه صلوات برا ارزوم بفرستید. لطفا😔

نمیدونم. تا چند وقت پیش که نه... اما چندماه قبل تو پروفایلش رل زده بودو کنارش استیکر یه حلقه بود. خدا یمدونه چه حالی داشتم. همون باعث شد کنکورو خراب کنم. وگرنه امسال پزشکی رو داشتم. اه. دلتنگی خیلی بده خیلی

سلام شما دختر خوبی هستید و من دارم میبینم که خودت تمام عیب و ایرادهای اون شخص هم نوشتید ... عزیز اون ادم اصلا ارزش نداره که شما به این روز افتادین ... قدر خودتو بدون ادم خوب نصیبت میشه انشالله 

نمیدونم. تا چند وقت پیش که نه... اما چندماه قبل تو پروفایلش رل زده بودو کنارش استیکر یه حلقه بود. خد ...

دوست گرامی امکانش هست ادرس  وبلاگتون را داشته باشم و بخونم ؟ اگر خودتون راضی هستید البته ، اگر نه که هیچ عزیز 

نمیدونم. تا چند وقت پیش که نه... اما چندماه قبل تو پروفایلش رل زده بودو کنارش استیکر یه حلقه بود. خد ...

دوست گرامی امکانش هست ادرس  وبلاگتون را داشته باشم و بخونم ؟ اگر خودتون راضی هستید البته ، اگر نه که هیچ عزیز