2777
2789

سلام خوشگلا

بچه ها من میخام ۳.۴کیلو کم کنم چقد باید کالری دریافت کنم؟

زمستان است دیگر...دل زمین به برف گرم است دل من به تو💕💕💕

من با مانکن کار میکنم واسم زده حدوده۱۶۰۰

البته من نمیخام کالری سوزانده رو وارد کنم فعالیتمم متوسطه خانه دارم روزی۳۰مین حلقه میزنم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کلا برای وزن کم کردن باید زیر اون چیزی که نیاز بدنته وزن کم کنی مثلا مثلا مثلا اگه الان ۶۰ کیلویی و بدنت ۱۵۰۰ کالری احتیاج داره اگه روزی ۱۲۰۰ کالری دریافت کنی وزنت میاد 

همه اعداد فرضی هستن و از روی بی ام ای بدنت میتونی متوجه بشی که چقدر کالری نیاز داری

کلا برای وزن کم کردن باید زیر اون چیزی که نیاز بدنته وزن کم کنی مثلا مثلا مثلا اگه الان ۶۰ کیلویی و ...

اره میدونم 

من سوالم واسه مانکنه زده برام ۱۶۰۰ وزن هدفمم بهش گفتم

من میگم اگه الان۱۵۰۰بخورم کالریم وارد نکنم درس میشه دیگه؟

وزنت را در 20ضرب کن منهای 100میشع کالری مورد نیاز بدنت .اگه دوست داری بیا تاپیک چالش لاغری بامداد خم ...

بودم اونجا قبلا اراده زیادی ندارم اصلا اونا فست میرن من نمیتونم😐

وزنت را در 20ضرب کن منهای 100میشع کالری مورد نیاز بدنت .اگه دوست داری بیا تاپیک چالش لاغری بامداد خم ...

یعنی۱۱۰۰ تا خییلی کمه ک😲😲😁😁