2777
2789
عنوان

تهرانی های عزیز لطفا بیاید خواهش میکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 530 بازدید | 83 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رهن خیلی کم هست 

اجاره م از ماهی یک و نیم به بالا

باید بگردی

ما ساکن تهرانیم بچه م نداریم موهامو ن سفید شد تا خونه پیدا کردیم سی تومن پیش یک میلیون و ششصد و پنجاه هزار تومان اجاره خونمون ۸۸متره ۲۵سال ساخت غرب تهران

با این پول میتونید یه خونه ۷۰_ ۸۰ متری طرفای نبرد و بلوار ابوذر پیدا کنید. از نظر جو فرهنگیش منطقه خ ...

جسارت نباشه ولی یه مقدار قیمت هارو اونم برای اون منطقه زیادی نگفتین ؟ |:

دوستان من آقا هستم خواهشن اینقدر نپرسید !

تهرانسر اندیشه شهرقدس شهرک آزادی سازمان برنامه شهران پونک جنت اباد وخیلی جاهای دیگه میشه رهن کردبرنامه دیوارونصب کن پیدامیکنی

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿

مثلا ستارخان جای خوبیه دسرسی ب همه جا داره....ولی متری دو تومن پول اجارشه

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
تهرانسر اندیشه شهرقدس شهرک آزادی سازمان برنامه شهران پونک جنت اباد وخیلی جاهای دیگه میشه رهن کردبرنا ...

سارمان برنامه من هستم ۱۳۰ متر دادیم ب ۸۰ ماهی سه تومن سه خوابه ی خوابشم مستر هست ۵سال ساخته

زمستانی سرد کلاغ غذا نداشت.گوشت بدن خود را میکند و به جوجه ها میداد.زمستان تمام شد و کلاغ مرد و جوجه ها نجات پیدا کردند و گفتند خوب شد مرد خسته شدیم از این غذای تکراری.
تهرانسر اندیشه شهرقدس شهرک آزادی سازمان برنامه شهران پونک جنت اباد وخیلی جاهای دیگه میشه رهن کردبرنا ...

شهر قدس = پونک

یه ذره همخونی نداشت فقط از لحاظ سطحی |:

فکر می کنم قیمت رهن یه خونه نوساز خوب ۷۰، ۸۰متری اون طرفا حول و حوش ۱۰۰ باشه. 

نوساز تا 100 تومن درسته 

فکر کردم منظور شما تا 150 تومن اونم چند سال ساخت هست

چون توی منطقه 2 یا 5 راحت میشه یه چیز بالای 100 متر ولی کهنه ساز با 150 میلیون رهن کرد

سارمان برنامه من هستم ۱۳۰ متر دادیم ب ۸۰ ماهی سه تومن سه خوابه ی خوابشم مستر هست ۵سال ساخته

من خودم سازمان برنامه دویست دستگاه رهن۱۵۰ماهی۴۰۰بودیم بخاطرنبودمدرسه راهنمایی جابجاشدیم

🌿ࡐ‌ܟُܿــבاܢ̣ܣࡅ߳ܝ‌ࡅ࡙ࡍ߭ ܭَܝ̇‌ࡅ࡙ࡅ߭ܣـ ܢ̣ܝ‌ߊ‌ی ܢ݆ߺࡅ߭ߊ‌ܣـ ߊ‌ܢܚࡅ߳🌿
بله

جای خوب بخوای باید هم رهن بدی هم اجاره ولی جاهای پایین امکانات کم میتونی یه جای کوچیک بخری بعد بفروشی که هم ارزش پولت نیاد پایین نه صاحب خونه سر سال بلندت نکنه هم دیگه کسی به تعداد بچه هات کار نداره..

جاهای خوب اصولا به عروس داماد ترجیح میدن اجاره بدن که ملکشون خراب نشه.. توام از شهرتون مهمون میاد چند روز بمونه صاحب خونه قبول نمیکنه ولی پایین شهر یا طرف غرب تهران سمت شهریار و کرج میتونی با ۱۰۰ خونه بخری یا شرق تهران یا هر جا که مترو خور باشه بگیری خوب میشه هم مترو سریع هم هزینه و زمان رفت و آمد کم.. فقط کار رو باید یه فکری بکنه..شغلش چیه؟

به شوهرت سخت نگیر تو خونه تا یه جای نقلی بخره نری مستاجری..وقتی با تهران بیشتر آشنا شه و پولش و جمع کرد یه جای بهتر میگیره..

تهران با شهرستان فرق میکنه صاحب خونه به تعداد بچه و رفت و آمد و مهمون اومدن مستاجر حساسن..