ریحاااااانه مدیر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 2640 عنوان توانایی های نوزاد سه ماهه | مشاهده متن کامل بحث + 61112 بازدید | 40 پست خانم ها بچم سه ماه و نیمشهیه بچه بزرگترم دارماا ولی الزایمر دارم😀الان نوزادم چه کارایی باید انجام بده؟ کی غلت میزنه و ..ِِِِ 1397/07/16 | 15:47 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ریحاااااانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 2640 عزیزم بچه ها متفاوت هستن اما الان اگه سه ماهش تموم شده گردن بگیره و دستشو بطرف اشیا دراز کنه ... ممنونم عزیزم😍😍دستشو بطرف اشیا دراز نمیکنه حتی برای بغل من اومدن هم دراز نمیکنهولی میخنده صدا در میاره یسررره حرف میزنه (با زبون خودش😀) گردن هم بنظرم خیلییی محکم نشده هنوز
نورا۱۱۱ عضویت: 1396/12/23 تعداد پست: 727 پسرمن سه ماهش داره تموم میشه الان بازی با دستاش،صدا در اوردن و زیاد. پا میکوبه خدایا چهره دیگه ادما رو زودتر بهمون نشون بده ...اون روی سکه
کابینت عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1227 ماشالله خدا حفظش کنه برات یعنی کامل دمر میشد؟ و دمر میذاشتی کامل برمیگشت؟ یا فقط پهلو به پهل ... عزیزم کامل دمر میشد، کلا تو همه چی پیشی میگرفت نه دیگه چون نمیتونست زیاد دمر بمونه ترسیدم دهنش روزمین بیفته خفه بشه برش میگردوندمممنون همچنین بچه شمام گلم
tatijun عضویت: 1396/10/29 تعداد پست: 61307 ممنونم عزیزم😍😍 دستشو بطرف اشیا دراز نمیکنه حتی برای بغل من اومدن هم دراز نمیکنه ولی میخند ... اشکال نداره خوبه ببوسش از طرف من😍😍😍 **اُفَوِّضُ اَمری اِلی اَللّهِ اِنَّ اَللّهَ بَصیرُ بِالعِباد**
ریحاااااانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 2640 من الان پسرم پنج ماهو نیمشه داره تمرین چاردست و پا میکنه ولی عنوز نمیتونه از سه هفته پیش هم سینه خیز ... پس پسرم تنبله😕 فقط پهلو به پهلو میشه
ریحاااااانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 2640 پسرمن سه ماهش داره تموم میشه الان بازی با دستاش،صدا در اوردن و زیاد. پا میکوبه پسر منم با دستای خودش بازی میکنهیسره میبره جلوی صورتظ نگاشون میکنهمیخنده صدا درمیارهولی اشیا رو نمیگیرهغلت نمیزنه
وفا7855 عضویت: 1397/07/14 تعداد پست: 258 پس پسرم تنبله😕 فقط پهلو به پهلو میشه نه عزیزم تنبل نیست تا اخر چهار ماهگی وقت دارن
کابینت عضویت: 1396/07/24 تعداد پست: 1227 پس پسرم تنبله😕 فقط پهلو به پهلو میشه نه عزیزم تنبل نیست بچه من زود دمر میشدانشالله بزودی میشه جا من ببوسش
ریحاااااانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 2640 اندازشون چقدره بچه من عید انشالله سه ماه و نیمه است چند کیلو ان حدودا براش لباس بخرم یا بدوزم عجله نکن بچه ها متفاوتندبذار انشالله هرچیزی رو بموقع اش بخرمن انقددد لباس نو تو سیسمونیم موند😞
فصل_سرد عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 875 ممنونم عزیزم😍😍 دستشو بطرف اشیا دراز نمیکنه حتی برای بغل من اومدن هم دراز نمیکنه ولی میخند ... برا منم دخترم همین جوره گلم. فقط به یک پهلو میشه. الان که چهارماهش تموم شده وسایلو تو دستش نگه میداره ولی سه ماه و نیمه بود نگه نمیداشت ❤یاالله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک❤
ریحاااااانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 2640 نه عزیزم تنبل نیست تا اخر چهار ماهگی وقت دارن ممنوناخه پسر بزرگترم ماشالله چهارماهگی نشستولی این فقط میخوره و میخوابه
ریحاااااانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 2640 برا منم دخترم همین جوره گلم. فقط به یک پهلو میشه. الان که چهارماهش تموم شده وسایلو تو دستش نگه میدار ... ممنون عزیزمتا بارداریم یجور نگرانیبدنیا میان هزار و یک جور نگرانیخدا خودش پشت و پناه همه بچه ها باشه
فصل_سرد عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 875 ممنون اخه پسر بزرگترم ماشالله چهارماهگی نشست ولی این فقط میخوره و میخوابه اتفاقا پسر دیرتر بشینه بهتره میگن کمرش محکم تره ❤یاالله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک❤
ریحاااااانه مدیر استارتر عضویت: 1396/09/08 تعداد پست: 2640 لتفلقا پسر دیرتر بشینه بهتره میگن کمرش محکم تره واقعا؟؟ نشنیده بودم مرسی😘
فصل_سرد عضویت: 1397/06/14 تعداد پست: 875 ممنون عزیزم تا بارداریم یجور نگرانی بدنیا میان هزار و یک جور نگرانی خدا خودش پشت و پناه همه بچه ه ... هر دوره اش دردسرا و شیرینی خودشو داره. آمین ممنون عزیز ❤یاالله یا رحمن یا رحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک❤