2777
2789
خانم با دوتا مرد متاهل دوسته ،  یک پسر مجرد هم دوسته یک عاشق دلسوخته بدبخت هم داره که گذاشتش ...

خوب پس گفتم بانو الکسیس پس چیز چتی نگفتم

خدا جونم عاشقتمممم💗💗💗بهترین هارو بهم دادی 🤩🤩🤩ممنونم برای همه چیزهایی که لایقشون حتی نبودم اما بهم دادی 💜

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خانم با دوتا مرد متاهل دوسته ،  یک پسر مجرد هم دوسته یک عاشق دلسوخته بدبخت هم داره که گذاشتش ...

حرفمو پس میگیرم بهش میگن اشغال😐

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

همین که رابطه نداره. حتما دوستای اجتماعیش هستن دیگه. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

اگه پاک بود با مرد متاهل نمیرفت که یه زنه دیگه رو بدبخت کنه ببخشید استاتر به این میگن همه کاره

خودت باش😎مگه خودت چشه 
دوست اجتماعی چیه باز؟

یه دوستایی که باهاشون حرف سکسیی نمیزنن و مثل دوستای خانم براشون هستن. البته من این دوستیا رو قبول ندارم ولی بعضیا قبول دارن

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه.