2777
2789

سلام... 

دوستان شما کسی رو می شناسید که توی اولین آزمون استخدامی بخش خصوصی قبول شده باشه و الان مشغول به کار شده باشه؟ 

میخوام ببینم این همه تبلیغ براش میشه واقعیه؟ شرکت ها معتبر هستن؟ 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من پارسال شرکت کردم قبول شدم

واقعا چجوری بود ازمونش الان مشعول بکاری خوبه؟؟

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

بچه ها من پارسال شرکت کردم قبول شدم واسه مصاحبه هم رفتم مصاحبم هم بد نبود اما از من به شما نصیحت شرکت نکنیییید همش مسخره بازیه ی عده پول بزنن به جیب آزمون میگیرن که به شرکتای خصوصی شمارو معرفی کنن دیگه شرکت خصوصی که آزمون نمی خواد طبق پیگیری های من پارسال خییییلییی ها که مننظر بودیم کسی معرفی نشد اونایی هم که معرفی شدن جای بی خود درب و داغون بود تازه بعدشم صاحب شرکت با شما مصاحبه میکرد اگه خوشش می ومد قرار داد میبستن ک من اصلا نشنیدم کسی رفته باشه سر کار...

بچه ها من پارسال شرکت کردم قبول شدم واسه مصاحبه هم رفتم مصاحبم هم بد نبود اما از من به شما نصیحت شرک ...

خب شما مشغول ب چ کاری درامدش چقده ماهی برامرد

باردارنیستم😊تیکرازمونمع😆. برام دعاکنین🙂
بچه ها من پارسال شرکت کردم قبول شدم واسه مصاحبه هم رفتم مصاحبم هم بد نبود اما از من به شما نصیحت شرک ...

اهان پس شما هم تونستین برین سرکار... 

یکی از دوستان من  آزمون استخدامی دستگاههای اجرایی رو قبول شد. شب قبل از مصاحبه ش زنگ زدن که ما این عنوان  مدرک رو  نمی خوایم یه چیز دیگه میخوایم... 

خب شما مشغول ب چ کاری درامدش چقده ماهی برامرد

من بعد مصاحبه معرفی نشدم خیلییی ها از شهرستان اومده بودن مصاحبشونم دانشگاه تهران بود اما از دوستای من و دور و بریام ک باهم قبول شده بودیم و پیگیر کسی معرفی نشد

ی جوری انگار نقش دلال دارن پول میگیرن آزمون میزارن مصاحبه میکنن اگه قبول شدی به شرکت های خصوصی معرفی ...

سبیه دفاتر کاریابی دیگه! چه کاری ه... من فکر کردم خودشون متولی استخدام هستن. اینجور که اون شرکتها میتونن ما رو قبول نکنن