2777
2789

من ۲۸مرداد شروع اخرین پریودم بود الان هفت هفتمه علائمم سفتی و درد سینه کمردرد و تیر کشیدنه زیر دل وترشحات سفیده.هفته چهار لکه بینی در حد خونه ابه و چند قطره داشتم ک رفتم سونو دکتر گفت فقط استراحت کن استراحت کردم خوب شد .الانم مدام استرس اینو دارم که نکنه بچه سقط شه یا همچین مشکلاتی برام در طول بارداری پیش بیاد .

بیاین از علائم هاتون بگین اگه دوست داشتین بگین تو تل گروه بزنم تا اخر بارداری باهم باشیم

من هشت هفتمه تل ندارم خدافظ

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب از علائمت بگو😕

علاییم درد سینه و حساس شدنش ترشحات سفید  تهوع و همینا علایم خاصی ندارم

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

سلام منم وارد ۹هفته شدم...لکه بینی داشتم تا ۶هفته...کپسول پروژسترون میخورم هنوز و استراحت مطلق بودم...زیر دلم شمام باد کرده؟؟؟

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...

منم اولش استرس سقط زیاد داشتم وعی بعد به خودم گفتم من نگران باشم یا نه واره ای نیستم اون بچه خودش خدا داره همونجور که زندگی ما همه تو دست اونه این بچه م همونه اگه خدا یه هدیه داره به ما میده کار خوبی نیس هی بگم خدا هدیه ت اینجوری باشه و اونجوری نباشه اون حتما خودش بهترین خلقتشو به همه مون میده ان شاءالله 

دیگه سپردم دست خودش من فقط مراقبم و کاری بیشتر که از ما برنمیاد

منم اولش استرس سقط زیاد داشتم وعی بعد به خودم گفتم من نگران باشم یا نه واره ای نیستم اون بچه خودش خد ...

حرفات بهم ارامش داد ممنون.واقعا هم همینطوره خدا خیلی بهتر از ما میتونه نگه دار بچه مون باشه ما کاره ای نیستیم 😞

نه من فقط زیر دلم تیر میکشه

راستی حالت تهوع شدیدم داشتم ک اومدم خونه بابام خوب شدم فک کنم از خونه م بدم میومد

اللهم صل محمد وال محمد و عجل فرجهم...انشاالله همه حاجت روا بشن😘😍آمین...