سلام.بچه ها من هفته ۱۱ رفتم سونو هم قلب بچم نمیزد و هم گفت ناهنجاری داشته .مجبور ب کورتاز شدم الان ک رفتم دکتر میگه بارداری بعدیت باید بری آمنیوسنتز .خیلی نگرانم کرد یعنی بچه بعدیمم اینجوریه
سلام. الزاما اینطوری نیست که بچه بعدی هم اینطوری باشه. دکترت اگر کارش خوبه که هیچی اما به نظر من با چند تا دکتر دیگه هم مشورت کن و زیر نظر باش. منم قبلا یکبار کورتاژ کردم اما برای دومی چون ناخواسته هم بود اصلا این چیزا رو نگفت دکترم.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
سلام عزیزم چرا بچتون اون طور شد من تو 22 هفته کیسه ابم پاره شد یعنی منم باید برم امینو؟
نه کیسه آبم نبود، برای چک آپ رفتم، دکتر گفت قلب نداره که بعد رفتم سونو و تایید شد، ولی خودم هیچ علامتی نداشتم گفتن شاید ناهنجاری داشته که اینجور شده برای همین بعدی را رفتم آمنیو