2777
2789
عنوان

دیروز سونو آنومالی دادم

| مشاهده متن کامل بحث + 775 بازدید | 65 پست
وای چ حسی داشتی؟ من حس میکنم دخترمو ا دست دادم 

سلام دوستان خوبین

عزیزم من اصلا رحمم بزرگ نشده باردار هستم طبیعیه بنظرت؟

شماها هم اینطوری بودید؟

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من چند روز ديگه ميشم ١٢ هفته امروز فرداس كه برم ان تي يعني احتمال داره به منم جنسيتو تقريبي بگن؟؟

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
چند هفته هستی فکر میکنم خیلی زوده الان از هفته 14به بالا کم کم زیر شکم بزرگ میشه از هفته 20میاد بالا ...

۵،۶ هفته هستم 

آخه من خیلی لاغرم و شکم ندارم و زیر شکم ندارم 

الان منو ببینی فکر میکنی باردار نیستم فقط صورتم پف کرده..

پس طبیعی هست درسته؟ 

میشه یه صلوات برای تو دلیم بفرستی ممنون❤️❤️❤️بجای آنکه بی صبرانه در انتظار نه ماه بارداری بمانی ، هر لحظه از این دوران را ببلع ! چرا که شانس این را داشته ای که بهترین موجود جهان را در وجودت پرورش دهی و معجزه خداوند را به نمایش گذاری...❤️❤️❤️
عزیزم از شونزده هفته ب بعد 

پس طبیعیه؟ پس الان کجاست  قربونش برم بالاخره یه نقطه هم باشه من باید جاشو حس کنم درسته؟

اره عزیزم خطا داره چون هنوز الت بچه شکل نگرفته که بخوان دقیق بگن طبق حالت لگن جنین نظر میدن

اهان🤔 مرسي گلم

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..
۵،۶ هفته هستم  آخه من خیلی لاغرم و شکم ندارم و زیر شکم ندارم  الان منو ببینی فکر میکنی ب ...

کاملا طبیعیه بعضی ها رو میبینی اونا شکم و چاقی خودشونه من سر اولی بودم ولی الان نه حواسم هست به تغذیه ام

پس طبیعیه؟ پس الان کجاست  قربونش برم بالاخره یه نقطه هم باشه من باید جاشو حس کنم درسته؟

الان تو پایینترین نقطه ی ممکنه

اپلیکیشنای بارداری رو نصب کن هفته ب هفتشو بخون 

همه سوالات توش هست

کاملا طبیعیه بعضی ها رو میبینی اونا شکم و چاقی خودشونه من سر اولی بودم ولی الان نه حواسم هست به تغذی ...

مرسی عزیزم😍 سر اولی هم شکم بارداری تا هفته های بالا نداشتید ؟