2777
2789
عنوان

پخت ماهیچه

204 بازدید | 15 پست

لطفا ماهیچه ای رو ج درست کردین و خیلی خوشمزه شده بود رو بگین،ممنون میشم

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش

من همبشه اینجوری درست میکنن.ماهیچه رو میذارم بپزه آخراش یه پیاز گنده رنده درشت میکنم تفت میدم رب و نمک میزنم میریزم توش یه ساعت میذارن بمونه خوب رو شعله کم جا بیفته.نوش جان

این کاربری توسط دو نفر اداره میشه😊لطفا کارآگاه بازی در نیارین😅

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😑😐یعنی هیشکی درست نکرده

برای آرامش و خوشبختی و عاقبت بخیری خودم همسرم تو زندگیم لطفا ی صلوات بفرست ،،برای عاقبت بخیری هم دیگه هممون برا هم دعا کنیم،حاجتت روا ان شاالله،امام حسین کمکمون کنه بحق عزیزای دلش ومیوه های دلش
من ماهیچه گوسفند درست میکنم. چند باری درست کردم خوشمزه شد و خوش طعم الان میگم

مرسی عزیز

پیاز و سیر تازه و فلفل دلمه ایی رو با میکسر ، میکس کردم

. بعد یکم با اب قلم  و زرد چوبه اینا رو تفت دادم بعد ماهیچه ها رو اضافه کردم ، نمک ، زنجبیل و یه کوچولو آبلیمو اضافه کردم و یه کوچولو فلفل سیاه . همه اینا رو یکم تفت می دم ، و رب اضافه می کنم و با رب می زارم یکم بیشتر سرخ بشن بعد هم آب جوش اضافه می کنم و می زارم آهسته آهسته بپزه . 

اول پیاز و خرد میکنم تقت میدم زرچوبه و فلفل و نمک کیریزم تفت دادم طلایی شد

ماهیچه رو میزارم توش اونم تفت میدم یکم طلایی شه سرخ شه بعد که سرخ شد

از تو تابه در میارم

بعد یکم رب انار مریزیم و یکمماب نارنج یکمم اگم الو ترش دارم میریزم توش بعد یکم تفت خوردن اب میریزم.بعدم اون مایچه رو میزارم توش.بعد گازو کم میکنم اروم بپزه ابش نسوزه.بعد یکم مونده به اخراش یکمم زعفرونی که دم کردم میریزم روش.عالی میشه

خداوندا دخترم سالم و صالح باشه در پناهت.همه منتظرا زودی نی نی دار شن الهی.
من همبشه اینجوری درست میکنن.ماهیچه رو میذارم بپزه آخراش یه پیاز گنده رنده درشت میکنم تفت میدم رب و ن ...

ممنون گلم،شما نوش جان😍

نمیدونم گلم ولی عکس پروفایلت رو خیلی دوست دارم من زیاد آدم مذهبی نیستم ولی عاشق امام حسین هستم خیلی براشون احترام قائل هستم خیلی دوستشون دارم آرامش خاصی بهم میدن ببخشید حرف نامرتبط با تایپکت زدم خانومی شرمنده فقط حس خوبی گرفتم عکس پروفایلتون رو دیدم

پیاز و سیر تازه و فلفل دلمه ایی رو با میکسر ، میکس کردم  . بعد یکم با اب ماهیچه اینا رو تفت دا ...

مرسی گلی،نوش جان

اول پیاز و خرد میکنم تقت میدم زرچوبه و فلفل و نمک کیریزم تفت دادم طلایی شد ماهیچه رو میزارم توش اون ...

ممنون عزیز،شمام نوش جونتون

نمیدونم گلم ولی عکس پروفایلت رو خیلی دوست دارم من زیاد آدم مذهبی نیستم ولی عاشق امام حسین هستم خیلی ...

ای جان گلم،خداروشکر خیلی خوشحال زدم از حرفت ان شاالله امام حسین همیشه و همه جا کمک حالت باشه وحاجتت روا،واسه منم حس ارامش داره قربونش برم 

ماهیچه ب روش پسران کریم سرچ کن عالیه.من همیشه درست میکنم عالیه

اره دیدم عزیز،بازم گفتم اگر کسی تجربه ای داره بگه شاید بهت در بیاد

ای جان گلم،خداروشکر خیلی خوشحال زدم از حرفت ان شاالله امام حسین همیشه و همه جا کمک حالت باشه وحاجتت ...

ممنونم ازت گلم شما خیلی خانوم مهربون و با کمالاتی هستین خوشحالم از آشنایی با شما