2777
2789
عنوان

مامانی پلی کیستیک بیایید کمک ناامیدم خیلی....

| مشاهده متن کامل بحث + 3162 بازدید | 87 پست

منم تنبلى تخمدان داشتم سه بار اي يو اي كردم باردارشدم.نااميدى براى روند درمان خيلي بده!من وقتى كاملا نااميد شدم تصميم گرفتم زندگيمو كنم و ميخواستم برم عمل زيبايي انجام بدم كه همسرم گفت براى اخرين بار انجام بديم منم با آرامش و بدون استرس رفتم چون با خودم عهدبسته بودم كه به زندگيم و روحيم لطمه نخوره و همون بار آخر دوقلو باردار شدم

رو کیفیتش اثر میزاره خیلیا هم پایین بوده باردار شدن ولی خیلیا هم دیدم پایین بوده دارو خوردن بعد بارد ...

منم همین فکر میکردم اخه همه چیز خوبه ومشکلی ندارم و تخمک ۲۰ میلی تو سنو مشخص شد اما باز نمیشد به دکترم گفتم ازمایش ویتامین د۳ برام بنویسه که مشخص شد خیلی پایین بوده ولی باز بهم دارو لتروزول داد بخورم نگفت حتما باید ویتامین د۳ بالا بیاد بعد اقدام کنم این همه دارو هورمونی میخورم اخر بی نتیجه میمونم😔

تا خدا هست به عالم چه نیازست 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما تو مجردیت میدونستی؟؟؟درمونم کردی اونموقهاا؟؟

نه والا

بعده عروسیم تازه یکسال هم جلوگیری داشتم بعدش فهمیدم

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
اره سنم  همه میگن کمه.ولی کسی نیس منومیبینه نپرسه حامله نیستی خودم وشوهرم اینقد بچه دوست داریم ...

به دیگران چه من 6 سال از تو بزرگترم منم پلی کیستیکم اما هنوز اقدام نکردم چون موقعیتشو ندارم منم هر کی می بینه میگه اما اصلا برام مهم نیست 

منم همین فکر میکردم اخه همه چیز خوبه ومشکلی ندارم و تخمک ۲۰ میلی تو سنو مشخص شد اما باز نمیشد به دکت ...

حتما بخور د۳ لازم بود امپولشم بزن تو اقتاب ساعت ده بشین کف دست و ساق پات اقتاب مستقیم بخورن

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

توروخدا برای منم دعا کنید باردار بشم

من از مجردی میدونستم پلی کیستیکم یعنی تقریبا الان سه چهار ساله

هفت ماه هم هست ازدواج کردم هرچی هم به شوهرم میگم زودتر بچه دار بشیم تا مشکلی برامون پیش نیومده راضی نمیشه

اینقدر اعصابم از دستش خورده که نگو. فک میکنه با اولین اقدام من حامله میشم

همش جلوگیری. اه دیگه خسته شدم😢😢😢😢😢

برای اینکه منم نی نی دار بشم دعا کنید. خدا حاجت قلبی همتون رو بده
توروخدا برای منم دعا کنید باردار بشم من از مجردی میدونستم پلی کیستیکم یعنی تقریبا الان سه چهار ساله ...

ان شاالله شماهم حامله بشی.براش توضیح بده بگو باردارنمیشی به این اسونی