2777
2789

من الان سه ساله ازدواج کردم پلی کیستیکم هرچی داروبوده مصرف کردم رفتم پیش افلاطونیان لاپاراسکوپی وکوتر تخمدان انجام دادم سه ماه داروم خوردم دوباره ولی باردارنشدم گفته باید ای یو آ بشم کسی مثل من هست باردارشده باشه بخدااینقدناامیدم میگم دگه بچه دارنمیشم...😭😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

با ای یو ای خیلیا جواب گرفتن انجام بدید کار اصلا سختیم نیست اسمش شاید یه جوری باشه در حد یه معاینه در نظر بکیرید

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج
عزیزم بارداری تو پلی کیستیکا خیلی شانسیه یه عده بدون هیچ دارویی یه عده با ساده ترین داوها یه عده ...

دقیقا من با ای وی اف هم جواب نگرفتم

السلام علیک یا اباعبدالله و علی الارواح التی حلت بفنائک، علیک منی سلام الله ابدا ما بقیت و بقی اللیل و النهار و لا جعله الله آخر العهد منی لزیارتکمالسلام علی الحسین و علی علی بن الحسین و علی اولاد الحسین و علی اصحاب الحسینو رحمة الله و برکاته همتا هم نداری که وقت نبودنت به دلم وعده بدهم شاید مثلش را پیدا کنم! آقای بی همتای من بیا  اللهم عجل لولیک الفرج

قرص کپسول پونیکا از عطاری بگیر بخور تا سی روز.

اینم خیلیا رو نتیجه داده.

قرص ویتاگنوس هم بخور

هر روز عرق رازیانه یک استکان بخور به جز تو پریودی

عسل و روغن سیاهدانه بخور

با روغن سیاهدانه تخمدان هاتو چرب کن

منم نشدم 3ساله منتظرم من آی یوآی نکردم باهمین داروهای ساده ولی خوب جواب نگرفتم 

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
شمام مثل من ناامیدید یانه اخه من میترسم ای یو آم بکنم ولی نشم

خوب شایدم بشه با ترس فقط احتمال بارداریتون کمتر میکنید توکل کنید به خدا انجام بدید

عزیزم

منم پلی کیستیک ام

به جای یک بار دوبار لاپاراسکوپی و کوتر شدم

بعدش بچه دار نشدم

دکتر بهم گفت ای یو ای فک نکنم به دردت بخوره بیا ای وی اف کن

تازه ای وی اف هم هجده درصد شانس داری

پول نداشتم واسه ای وی اف

گفتم همون ای یو ای

روزه ای یو ای یه تخمک 15 داشتم(با امپول)

دکتر بهم گفت فایده نداره این.با چشمه گریون اومدم خونه

ولی بعده چند وقت بدونه حتی یه قرص کلومیفن یا امپول به خاسته خدا باردار شدم(بعده هشت سال انتظار)

وقتی کوتر جواب نمیده نشون دهنده این نیست که دیگه نمیشی.یعنی یکم باید صبر کنی عزیزم نگران نباش

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

بچه هامیدونین حلقه زدن براکسایی که پلی کستیک ان وتنبلی دارن ضرر داره یاخوبه کسی واقعا ازنظرعلمی میدونه ؟

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
شماچندساله ازدواج کردین

۱۵ سال ببین من از اون مورد نادرا بودم که با هیجی جواب نگرفتم من یه عالمه ادم دیدم که با خیلی روش ها بچه دار شدن خودت با من یکی مقایسه نکن