2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنونم دوستان. اگه بقیه هم نظرشون رو اعلام کنن ممنون میشم. مسکن مهر پرند چطوره برای سرمایه گذاری؟

حواست باشه آپارتمان تو پرند خواستی بخری برو پروژه رو ببین که درحال کار باشن

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.
به نظرت پروژه های مسکن مهر خوبه؟ جای پیشرفت داره؟ تحویلش چند ماه دیگس

اگه تحویلش به موقع باشه خوبه.ولی بعضی مواقع پیمانکاد کارو رها میکنه.کلید تحویل بگیر

در دنیا هیچ چیز پایدار نیست واگر انسان توقع بقای چیزی را داشته باشد احمق است.اما اگر از آنچه که برای مدت کوتاهی دارد لذت نبرد از آن هم احمق تر است.

اگر برای سرمایه گذاری می خوای آپارتمان تو شهر بخر . سراغ مسکن مهر نرو . ولی اگر پولت فقط به مسکن مهر می رسه و می خوای استفاده کنی . برو بخر ولی حواست رو جمع کن . و در نهایت به اندازه پولی که می دی اش تحویل می گیری ضمن اینکه مسکن مهر شدیدا بساز و بندازه و هیچ اعتباری نیست که چند سال دیگه رو پا باشه .