2777
2789
عنوان

خدا کنه هیچکس گرفتار شوهر نفهم نشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1039 بازدید | 77 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حالا شوهر من خیلی فهمیده است  

الان یکی میاد میگه .😀

خواهر من کمو بیش همشون مثل همن .در حدش باید فداکاری کنی و با سیاست .بیش از حد میشه وظیفه .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.

من ميخورم و ميخوابم دست به سياه و سفيدم نميزنم 

شوهرمم راه ميره ميگه تو ملكه اي 

تو حق نداری به چیزای منفی فکر کنی چون تو از جنس خدایی و خدا سرشار از انرژی مثبت   
عزیزم اگه من کار نکنم بخدا زندگیمون نمیچرخه اینم مردی نیست که بمن پول بده اونوقت حسرت همه چی به دلم ...

خوب از اول بد عادتش كردي 

مرد مثل خمير ميمونه همون اول اول زندگي هر طور شكلش بدي تا اخرش همونطور ميمونه

یه زمانی شوهر من بیکار بود .من مجبور میشدم هر چند مدت یه بار یه تیکه طلا بفروشم .هر وقت یه تیکه فروختم رفتم یه چیزی اول برا خودم یا خونه که دلم میخواست می‌خریدم .مثل ویترین .لباس .

هرگاه خداوند تورا به لبه پرتگاه هدایت کرد به او اطمینان کن چون یا تورا از پشت خواهد گرفت یا پرواز کردن را به تو خواهد آموخت.
جای من بودی چیکار میکردی عزیزم😔

امضات😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

حالا شوهر من خیلی فهمیده است   الان یکی میاد میگه .😀 خواهر من کمو بیش همشون مثل همن .در ...

خب هست....دروغ بگیم عایا؟

این خانوم تموم وقتشو گذاشته برا کار

همه این کارایی ک‌گفت از وظایف مرده

چرابابد انقدر خودشو اذیت کنه ک‌اخرشم فحش بخوره

مطمن باش اگ هرکس وظیفشو درست انجام بده اون یکی متوقع وپرو نمیشه

سایه من بالای سرهمتون باشه صلوات  
یه مدل شیرینی خونگی درست میکنم و سفارشا بلاست هرروز چندساعت درگیرشم

تو این کار خودتو بزن به خستگی و مجبورش کن بیاد کمکت .وگرنه بگو از پسش بر نمیام .مچم درد گرفته .گردنم داره می‌شکنه .

دوبار کم کاری کنی ، میاد کمکت و دیگه سر کنترل تی وی فحش نمی‌ده.