2777
2789

شوهرم چربی خون گرفته حالا دکتر گفنه باید خیلی خیلی رعایت کنی خطرناک شده و احتمالا کبدتم اسیب دیده . میدونم باید چی مصرف نکنه اما نمیدونم چی درست کنم .بنظرتون چی درست کنم براش?

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

رژیمشو باید رعایت کنه دیگه کلا ناپرهیزی نکنه

ولی چیزایی ک باعث کاهش چربی میشه مثل شوید و کدو و این چیزا براش خوبه

پدر من چند تا سبزی خشک باهم قاطی میکنه می ریزه تو ماست می خوره دقیق نمی دونم چیا هست ولی شوید داره تو نت سرچ کنی می گه چیا برای کاهش کلسترول خوبه 

اگه خیلی به فکر سلامتیش هستی ببرش پیش یه متخصص تغذیه که پزشک باشه 

یعنی اول پزشکی خونده باشه و بعد تخصص تغذیه گرفته باشه که مجوز انواع دارو و ازمایشو داشته باشه اونا بلدن رژیمهای درست بابت چربی بهش بدن و هم اینکه وزنشو بیارن پایین.

اگه نه که میتونی از اینترنت مطلب پیدا کنی و ببینی چه چیزایی واسشون خوبه فکر کنم کدوی پخته و اینا خوبه

بعدم یه سری چیزای گیاهی بخری و مثل دمنوش دم کنی بخوره

بفرستش استخر و یا باشگاه که تحرک بدنی منظم داشته باشه . اینجوری خودکار وزنش میاد پایین و تنظیم میشه.

اگر نمیره هر روز غروب پیاده با هم برین پارک پیاده روی. (با ماشین نه هاااااا ،پیاده برین)

شوید هم براش خشک کن روی غذا یا سالاد و ماست و پنیر... بریز 

سبزی خوردن هم میخری حتما شوید تازه داشته باشه

محصولات لبنی فقط کم چرب بخر (مثلا ماست سون درصد چربی بالایی داره ولی خیلیا میخرن)

شام رو هم 7 شب بخورین که تا زمان خواب هضم شده باشه....دیر وقت که بخورین خودش عامل چاقی هست.

سعی کن غذاهای پر کالری و پر کربوهیدرات رو هم خیلی کم درست کنی مثل الویه، ماکارانی، کو کو،....

بیشتر برو تو کار انواع آش، سوپ ، ماهی و غذاهای سالم، ابپز و کم کالری.

خامه و کره... هم اصلا نخر.

از یه ایرانی پرسیدند واحد پول شما چیه؟ گفت موقع بدست آوردن ریال موقع خرج کردن تومن موقع رشوه دادن میلیون و موقع اختلاس میلیارد    
بفرستش استخر و یا باشگاه که تحرک بدنی منظم داشته باشه . اینجوری خودکار وزنش میاد پایین و تنظیم میشه. ...

گوشت قرمز رو هفته یک بار کباب یک بار خورشت زیاد نیست بنظرتون