2777
2789
عنوان

قرعه کشی خونگی

338 بازدید | 16 پست

سلام.بچه ها من میخوام قرعه کشی خونگی

راه بندازم

کسی هست راهنماییم کنه از قوانینش؟!!

و اینکه میگن قرعه کشی اولی 

واسه صاحب قرعه کشی

بدون قسط تعلق میگیره بم ؟

هرکی میدونه کاملا برام توضیح بده 

از تمام قوانینش

ممنونم🤗🤗🤗

این کاربری دست دونفر است

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه عزیزم بدون قسط نیست چون شما داری راه میندازی یه مزیته برات که اولیو بدون قرعه کشی خودت برمیداری باید مثل بقیه قسطاشو بدی

باردار نیستم تیکر تولده سه سالگی پسرمه😍

منم شركت كردم 

ولي نميدونم چه جوريه 

قوانينش 

كلا خيلي خوبه 

اين قره كشي ها

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c

منم قرعه گذاشتم... اره  اولیشو خود صاحب قرعه برمیداره بخاطر زحمتی که میکشه ولی حواست باشه با چه کسایی میزاری خوش حساب باشن.. 

خدایا لطفن حسرت چیزی که میخوام وبه دلم نزار... وقتی الان ذوق وشوق داشتنشودارم 10سال دیگه دادنش به دردم نمیخوره... 

اولی رو خودت برمیداری اما هر ماه همون مبلغ قسط باید بدی شمام دیگه . اما کار پر دردسریه .‌.

زندگی هدیه ایست ک نباید حروم بشه .شما نمیدونید برگه بعدی زندگی چیه، باید یاد بگیری روی تک تک روزاش حساب کنی.🏖🏞

نه معمولا اون که راه میندازه بدون قرعه اولی رو برمیداره ولی قسطاشو باید پرداخت کنه بعضی ها همون اول قرعه کشی میکنن مثلا من میذونم نفر هفتم هستتم از اولش بعضیا هر ماه قرعه کشی دارن که یه نظر من دومی بهتره اگه سوالی داری بپرس

خدایا ی مهربانم فرزندان و خانواده ام رو به خودت میسپارم   

بعدشم هرکی بعد شروع ب کار صندوق خواست انصراف بده

بهش بگو که پولشو آخرین ماهی ک قرعه کشی تموم میشه پس میدی تا زرتی انصراف ندن

به هرکی افتاد موقع تحویل پول ازش چک یا سفته بگیر

واینکه مثلا بگو اگر کسی ب کارت پول میریزه فیش واریزی تحویلت بده

اره اولیشوخودت برمیداری بعدش قرعه میکشی میتونی اولش قرعه بکشی مال همه روهمم میتونی ماه به ماه بکشی ولی یه باره بکشی راحتره بعدش مثلااگه یکم قرعه میکشی همون یکم به یکم بایدباشه همه سه روزفرصت دارن پولوبدن شب روزسوم همه بایدپولوداده باشن شماهم به کسی که آون پولوبرنده شده ازش یه چک سفیدباامضایاسفته که خودش امضاکرده باشه میگیری ولی سعی کن حتمابگیری رسیدچون اوناکه براشون پول دراومده معمولازورشون میادپول بدن ادمای خوش حسابم جمع کن حتما

لطفابراشفای مادرم دعاکنید

دقيقا حتما خوش حساب باشن 

ك بعدا دنبالشون هي راه نيفتي 

چك و سفته هم براي محكم كاري خوبه بگيري 

دوستم موفق باشي 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/5285114/%d9%84%db%8c%d9%86%da%a9-%d8%ad%d8%b0%d9%81-%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d9%88-%d9%be%d8%b3%d8%aa-%d9%87%d8%a7%db%8c-%d8%af%d8%b1%d8%ae%d9%88%d8%a7%d8%b3%d8%aa%db%8c