2777
2789

من ترشي موردعلاقم بادمجون شكم پر هستش كه با ماكاروني و دمپخت و اصلا همه غذاهاعااااليه!!!

بادمجوناي كوچيك كوچيك ورميدارم نوك هاشونو ميزنم و اب روش ميريزم ميذارم رو گاز بجوشه در حدي كه نيمه نرم بشه(زيادي نرم نشه) 

بعد تواين ميون سير و فلفل هندي و ادويه زردچوبه فلفل قرمز و نمك ميكس و له ميكنم بعد بادمجونارو ميارم وسطشونو چاك ميدم و يه قاشق مواد وسط هركدوم ميذارم و ميچينم تو دَبه و بعد چندتا فلفل سبز ميندازم توش و روش رو كمي ادويه جات و نمك وفلفل ميپاشم و سركه ميريزم ميزارم برسه. عاااليههههه

‏ما ایرانیها استاد حرفهای قشنگ و کارهای زشتیم :(

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ترشي موردعلاقم بادمجون شكم پر هستش كه با ماكاروني و دمپخت و اصلا همه غذاهاعااااليه!!! بادمجوناي ...

این مدلی شوریشم خوشمزه اش.من سرکه زیاد نمیخورم شوریشو بیشتر دوس دارم 

باردار نیستم تیکر تولد یکسالگی دختر گلمه