2777
2789
دقيقا منم مثل تو ،اصلا جمع خونوادگي نميرم

ولي اشتباهه من تصميم كرفتم برم و خيلي رُك جوابشون رو بدم تا ديكه سوال نكنن 

والا يبار بايد دهنشون جنع شه

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولي اشتباهه من تصميم كرفتم برم و خيلي رُك جوابشون رو بدم تا ديكه سوال نكنن  والا يبار بايد دهن ...

ببين أمثال من اگه خيلي جنم داشتن جوري رفتار ميكردن كه كسي نپرسه ،من بعد هم فكر نميكنم بتونم جواب بدم ،من همون نرفتن رو ترجيح ميدم

ببين أمثال من اگه خيلي جنم داشتن جوري رفتار ميكردن كه كسي نپرسه ،من بعد هم فكر نميكنم بتونم جواب بدم ...

از يه جايي به بعد بايد تغيير كني و جنمش رو بوجود بياري چون حق تو هست كه كسي به حريمت بااين سوالا تجاوز نكنه خود داني 

یک روزی که خوشحال تر بودم می آیم و می نویسم کهاين نیز بگذرد مثل همیشه که همه چیز گذشته است
وا. چرا می زاری بزنت. 

به نظرم بزرگترتون نبايد بستري فراهم كنه كه برادرتون بتونه دخالت كنه و از اون بدتر دست بلند كنه ،هر چقدر كه برادرتون شخصيت مستقلي بهش داده شده به شما هم بايد داده بشه

از يه جايي به بعد بايد تغيير كني و جنمش رو بوجود بياري چون حق تو هست كه كسي به حريمت بااين سوالا تجا ...

حق داري واقعا حرفت قشنگه ولي من امتحان كردم ،بعد ميگن حتما خبريه كه داره ميسوزه عقده اي شده