2777
2789
عنوان

نه به خشونت عليه زنان

| مشاهده متن کامل بحث + 243 بازدید | 34 پست
به نظرت قانون چه خلاهايي داره؟

قانون ما کلا ضد زنه دوست عزیز.هیچ جای قانون از زنان حمایت نشده .یکی از ایرادات اصلی اون عدم ممانعت از ازدواج اطفال زیر ۱۸ سال هست که در قوانین حقوق بشر وجود داره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چيكار كنيم كه اينطوري با خانما رفتار نشه

فرهنگ سازی

بقول دوستمون، قانون ها باید اصلاح بشه.

هر کو نکاشت مهر و ز خوبی گلی نچید، در رهگذار باد نگهبان لاله بود ... نیچه معتقد است فلاسفه فیلسوف متولد میشوند، روح حقیقت طلبی و علاقه مندی به تجزیه و تحلیل و حل مشکلات و تفکر نقادانه را میتوان در فرد با آموزش پروراند، اما برای بعضی از آدمها حقیقت خیلی مهم است، درست بودن و خوب بودن معنایی بسیار قوی برای برخی از افراد دارد، من هم چنین آدمی هستم من همیشه خیلی مشتاق بوده و هستم که بدانم بالاخره کدام حرف درست است و کدام نیست، زیر بار حرف زور رفتن برای من بسیار دشوار است.
اینکه تا پامونو بیرون میذاریم تا وقت برگشت به خونه صدتا صلوات بخونیم و یه شوکر و اسپری اشک اور و یه ...

تلختر از چيزي كه گفتي اينه كه وقتي مزاحممون ميشن ميگن لابد دختره كرم ريخته،لابد پوشش مناسب نبوده

يه زن براي اين كه ثابت كنه با مرد مساويه گاها بار سنگينتر حمل ميكنه،بيشتر از مرد كار ميكنه،سعي ميكنه بهتر رانندگي كنه ولي در نهايت بازم ميگن تهش زنه ديگه چرا واژه زن انقدر بي ارزشه

خوشنت علیه مردا هم زیاده ما چمیدونیم تو دلشون چقد از ناراضی بودن ما میترسن میخوات بره بیرون دلجویی میکنه میخوات مهمان بیاره اجازه میگیره نمیدونم خرج کنه باید بگهچه خرجی کرد جرات ندارن جلو چشممنون به خانوادشون پول بدن خو اینا هم خوشنت علیه مردان هست